guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

A little comfort - Juste un peu de réconfort

2012.09.19. 22:06 oDeeey

A minap akadtam erre a csodás francia rövidfilmre, amely két tinédzser fiú furcsa barátságát mutatja be. Fiatalok, keresik az útjukat, és így alakul ki köztük egy testi-lelki kötődés. A shortfilm melegek számára igazán szemet gyönyörködtető, mivel két igazán helyes francia fiút helyez a középpontba, sok erotikus és szenvedéllyel teli jelenetekkel.

gay_guys_love_little_comfort.jpgArnaud és Guillaume igaz és legjobb barátok. Végzős gimisként élvezik az élet adta lehetőségeket: Guillaume a barátnőjével szeretné elveszteni szüzességét, melyre már oly rég várt.

Arnaudnak azonban más érzései támadnak, neki mást szánt a sors, rájön, hogy homoszexuális. A nemi hormonok benne is rakoncátlankodnak, és ha ez még nem volna elég, beleszeret barátjába Guillaume-be.

A srácok egymásra találnak, és szenvedélyes éjszakákat töltenek együtt.

A film vége nagyon nehezen értelmezhető, kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok, mi ennek a befejezésnek a mondanivalója?

A Juste un peu de réconfort film online francia szinkronnal és angol felirattal megtekinthető itt:

(a sok erotikus jelenet miatt sablonszöveg itt azért helytálló: A film megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott.)

1 komment

Címkék: film barátság meleg beautiful fiúk biszexuális

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr944789039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mangalor 2012.09.29. 15:44:53

Sztem egyszerű:) A rémálomtól kezdve minden Arnaud képzeletében zajlik. G. nyilván nem csókolja meg csak úgy, semmi előzmény nélkül, miután egyik csajt dönti meg a másik után. G. alakja Arnaud vágyainak lassan kirajzolódó tárgya, egy eszköz, rajta keresztül (az ő "segítségével") jön rá, hogy valójában meleg. A tábortűznél mondja ki, erre vártam egész nap (=együtt lenni veled=egy fiúval), sztem ez a végleges beismerése önmaga előtt, kvázi, azt mondja, ez vagyok én, mindig is ez voltam, ez az, amire vágyom. A további beszélgetés számomra azt jelenti, hogy rájön arra is, hogy G. sosem lehet(ne) az övé, mert a lányokat szereti. A magányos táborozás szintén jelkép (egyedüllét a problémával, őrlődés, gondolkodás, elfogadás), a dal szövegével együtt tökéletes sztem (megpróbálom a dolgokat a fényben szemlélni, de sötét lepel takarja stb). Az este még mindig egyedül telik, magányosan, de az új nap új fényt hoz, és amikor egy hozzá hasonlóval találkozik, akkor érti meg, hogy van remény (fény) számára is:)
Ha meg valódi az egész, akkor is ugyanez, annyi változtatással, hogy G. ha bele is ment egy ilyen testi együttlétbe, akkor szó szerint kell venni a tábortűznél mondottakat, viszont az eredmény ugyanaz. Nem lesz A. párja, mert nem meleg.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása