guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Búcsúajándék... meleg fiúk erotikus mix

2012.09.28. 16:59 oDeeey

Elbúcsúzom mindenkitől most egy kis időre, amíg lezajlik a Londonba történő vándorlásom, megérkezésem, és legyökerezésem. Arra gondoltam, hogy megkeresem az eddig blogomon bemutatott meleg filmek legjobb, legromantikusabb, és erotikus jeleneteit, melyből csinálok egy gay mix-et.

Az alábbi filmekből vagdostam össze a legjobb romantikus és erotikus meleg jeleneteket: (a listaelemre kattintva a teljes filmet online meg tudod tekinteni.)

Kellemes szórakozást, idővel újra jelentkezem majd. Addig is: üdv mindenkinek, és mivel jön az ősz: öltözzetek MELEGEN! :P :D

Szólj hozzá!

Címkék: erotika meleg gay fiúk homoerotikus

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr974808674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása