guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Fuckoff Hungary: I can marry my better half in my new home!

2014.03.29. 19:51 oDeeey

A címért nem kérek elnézést. Ez most körülbelül olyan, mint amikor pár éve Till Attila a Megasztárban a Tóth Gabi rock produkciója után élő egyenesben csak annyit mondott: Ez kurvajó volt!... :D

Szóval a breaking news tegnap éjjel vacsorámat nyammogva a hotel ebédlőbjében látom az LCD-n, hogy legalizálták az azonos neműek házasságát Angliában és Wales-ben. Kidülledtek a szemeim egy pillanatra, majd a végigfutott hírcsíkot újra megskubiztam, és tényleg jól olvastam!!

Csodás hír!! Nagyon boldoggá tett ezen lépés, és éreztem a kibuggyanó büszkeséget szinte magamból.gay_marrige_meleg_hazassag.jpg

A melegek és a leszbikusok is legálisan élhetnek házastársi kapcsolatban, és házasságkötésük teljesen egyenlő jogokat biztosít számukra.

David Cameron angol miniszterelnök elmondta, úgy érzi ezen mozdulat egy üzenetet küld mindenkinek, hogy ténylegesen mindenki egyenlő - legyen az homoszexuáls vagy heteroszexuális.

A törvényváltoztatás életbe lépését követően azonnal volt néhány pár aki házasságot is kötött meleg vagy leszbikus párként.

Remek hírek ezek számomra, viszont elszomorító lehet nektek otthon. Most ezt úgy jó volna a fejéhez vágni a Vona Gábornak például, mint egy fricskát, de hát csak álmodozzunk... :D

Nem mellesleg ma Earth Hour van azaz Föld órája, tessék lekapcsolni a lámpáitokat és elektromos berendezéseiteket minimum 1 órára 20:30-tól! Részletek egy korábbi cikkemben.

Üdv.

13 komment

Címkék: london szerelem meleg jogok leszbikus melegházasság jogaik

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr945884865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2014.03.30. 22:16:25

Már megint ez, a megátalkodott tucat-sajtkukac! Tényleg, mások is megnyikkanhatnának azé', az isten kutyafáját már! :D
Ahhoz képest, hogy milyen hírekről számoltál be, nagyon csúnyán gyászba borult az oldal. Minden fekete, s a bejegyzések is inkább csak úgy olvashatók jól, ha kijelöléssel próbálkozom.
Ezt a hírt a hazai médiumok elhallgatták, csak néhány internetes oldal számolt be róla, szemérmes-sunyin eldugva, hogy lehetőleg senki se találja meg. Ahol mégis megjelent a címlistán, ott sem lehetett hozzászólni. Arra is gondoltam, esetleg felelősen igyekeznek megakadályozni a homofób máglyák fellobbanását, de ez baromság, nyilvánvalóan nem erről van szó, hanem arról, hogy Hunnia immár végérvényesen letörölte magát a civilizált (-abb) világ térképéről. Ez pedig nem Vona Gáboron múlik, de még csak nem is a Harrach Péter-féle KDNP, "isten-haza-család, féljük, hisszük, valljuk" Gulyás-alaptörvénnyel szentesített keresztény-ősmagyar regnálásán. Néhány Vona meg Orbán képtelen lenne mindezt végbevinni, de egy urali-etelközi, kaganátusi-törzsi gondolkodású, a modern Európába nem való csürhe képes bejuttatni akármilyen erőket a törvényalkotásba, akik azután várakozáson felül is teljesítenek akár, persze, egyáltalán nem a választóik, a közösség, a társadalom javára.
Anglia (polgárainak többsége) a jelek szerint képes volt belátni, mi használ s mi árt a közösségnek, és az angolok jelentős része számára immár az is világos, hogy a társadalom számára veszélytelen jelenségek képviselőinek (hordozóinak) a diszkriminációja egyértelműen antiszociális, a társadalmi feszültségeket ostobán növelő magatartás - mindez, tehát, legalábbis az LGBT emberekkel kapcsolatban, Anglia számára múlt idő. Remélem, az anglikán szövetség, s főleg az angliai katolikusok prüszkölése ellenére sem jelenik meg ismét Anglia egén a sötétség felhője. A tény, hogy az angol kormányfő, Cameron, konzervatív, s mégis józan, tisztán gondolkodni képes embereként üdvözölte az új passzust, némi biztosíték erre. Akkor is, ha a királynő, bár kénytelen volt a Felső Ház által is jóváhagyott billt aláírni, kifejezte az ellenvéleményét, a teremtés és a hagyományok szentségére utalva. Lehet, hogy az unokái kevésbé maradiak, bár egy alkotmányos monarchiában, amilyen Anglia is, ennek nincs túl sok jelentősége.
Agyarország ezzel szemben visszacurikkol a saját ürülékébe, és az a gyanúm, hogy ezt, a fél-ázsiai csürhét, már tényleg csak az isten tudná megmenteni a saját jövőjének, de ez a verzió erősen ellenkezik a világszemléletemmel. Tehát: Hunniának vége, mint a botnak. Régóta tisztán látom ezt, de immár felkerült a hetedik pecsét is a végítéletre, április 6-án a viasz is megszárad rajta. Így, sajnos, teljesen mindegy, milyen eredményt hoz a választás. Hacsak... De ezt talán majd más hozzászólók megálmodják, s ha még van bennük némi élet, akkor talán el is mondják nekünk.
Mellesleg messze nem kizárólag a hazai LMBT emberekről, hanem - s ha figyeltél, olvasó, tudod - az egész társadalom jövőjéről van szó: a világon talán egyedülálló magyarosch önsorsrontásnak csak egy része e jelenség, igaz, szinte minden, egyéni és közöösségi mentális baj megmutatására alkalmas, olyan, mint Gödöllőn az állatorvosi ló. :)

Rövid szumma:
1. A hír tetszik, de el is szomorít a hazai kontrasztja.
2. Az új háttérszínnel nehezen tudom használni az oldalt, s a régi vidámabb is volt. Remélem, nem a a lelki állapotod tendenciáit akartad így megjeleníteni! :D
3. Örülnék, ha más is merészelne megszólalni, nem csak én pofáznék itt (-en) magamba' Mer' ha előmászna végre az elnyomottak serege, tán még az úr Azúr is megsegíti a bandát! ;) De még az úr azúr sem élhet helyetted, lapító elnyomott, ki még azt sem érti, mi a baj vele, s mindennek mi a frász köze van az ő emberi méltóságához. Nos, valójában nem sok, hisz ami nem létezik, azt nehéz lenne csorbítani, nem igaz, hékás, te, fűben rejtőzködő? Vigyázz a "fű" szó értelmezésével! ;) De akárhogy is, ki kéne emelkedned belőle végre! A manó pisilje le az isten kutyafáját! Na, ezt jól megaszondtam mostan. :D

Szilvió 2014.03.31. 12:58:28

Hozzám is eljutott a hír, és én is örülök, bár nekem gyanús, hogy az orosz téli balénak több köze van a dologhoz, mint bármely politikusnak, de ez csak az én véleményem.
Az általad is említett Vona Gábor, és a zseniális gondolatai, megjegyzem nem csak a homofóbiájával van baj, engem kellemetlenül érint. És anyám rájuk fog szavazni... :/
Nekem egyébként tetszik az új profil. :)

oDeeey 2014.03.31. 21:56:41

@tucat: Röviden mert rohanok, de igen tucat, egyetértek, és sajnálom valamilyen szinten persze azért azt, ami otthon van.
A háttér a Föld órája alkalmából volt sötét - lekapcsoltam a villanyt! De azt hittem ezt is beleírtam a cikkbe... :D

@Szilvió: Beszéld le anyukádat valahogy, addig amíg nem késő! :)

tucat 2014.03.31. 23:20:32

@Szilvió:Vért pisáltam, mire rájöttem, miért nem megy Tucat hosszú gyerek :D Próbálom két részletben, háromban... Nyugi! nem vészes az, na!
I.
Nem, kedves Szilvió, az orosz balhénak ehhez úgyszólván semmi köze: ez a döntés már vagy tíz éve érlelődik az angol alsó- és felsőház közötti vitában, amelynek a hosszú, ám tudománytörténeti (főleg pszichiátria, jog, pszichológia és szociológia) szempontból is tanulságos részleteivel nem terhelnélek most. A monarchia feje (a királynő) továbbra sem adhatja fel az ókonzervatív álláspontját, amelynek a védelmére ősi eskü kötelezi, de lefogadom, hogy a lelke mélyén ő is egyetért a jog- és esélyegyenlőség fejlődésével, és büszke is rá, hogy Európában messze nem az utolsó a hajdani gyarmattartó, világ ura UK, legalábbis ami a közössége intellektuális státuszát illeti. :)
Tudom, roppant tömörítvények (nem pedig szómenések) a hozzászólásaim - ezúttal pláne -, de szerintem némi gondolkodás árán megfejthető és "embernyelvre" fordítható a lényegük, meg az is nyilvánvaló, hogy ez neked nem okoz komoly nehézséget. :) (Az embernyelv nem feltétlenül magyar, sőt..., bár akár az is lehet, hisz nem a nyelvvel, hanem a használói többségének az ezredéves, törzsi-pogány-keresztény-feudális gondolkodási sémájával van, nem is akármilyen, mondhatni, fatális és rövid távon nem is megoldható probléma, sajnos.)
Nem kezdek a fenti tömörítvények kifejtésébe, mert elúszna az oldal a több ezer oldalnyi flood-tól, aminek mellesleg nem is lenne sok értelme, mert akik látogatják, azok többsége számára mindez - remélem - tiszta fényben ragyogó összefüggéstenger lenne, s talán csak a megfogalmazásban jelentene segítséget, akik meg nem, nos, azokkal nincs mit kezdeni itt.

Az oldal új arculata bizonyosan előnyös szenzuálisan, mert a modern megjelenítő eszközökkel szemlélve sokkal kevésbé irritálja a szemet, de sajnos az én, közép-afrikai technikámmal, vén, vaksi monitorommal, csak a Szerkesztés > Minden kijelölése után válik láthatóvá és olvashatóvá a tartalom.

De tényleg, mi van, ha ez, a csuvas, mongol, kun, besenyő, székely és egyéb török törzsek által ideűzött, a nyelvében még úgy ahogy létező, ám a gondolkodásmódját tekintve totál kaganátusi mentalitású csürhe (a magyar identitású emberek halmaza - bocs, ha kivételnek érzed magad, ami nem meglepő, hisz mindenki így érez, ugye, de te, aki mindezt idáig elolvastad, tényleg az lehetsz) csak akkor képes magára ismerni, és esetleg az életben maradásához szükséges döntésen komolyan elgondolkodni, másik négy esztendő múlva, ha egy újabb, immár náci szárnnyal megerősített, négy esztendős rémuralom szakad a nyakába? Ma például azt hallottam egy, valamilyen "ifjúságpárt" rádióreklámjában, hogy szerintük a jövő, magyar társadalmának a tagja- idézem a szót a közrádióban leadott hirdetésből - "...heteroszexuális...". Ilyen szövegű "társadalmi hirdetést" egy, önmagára valamit is adó, civilizált, európai médium (nemhogy "közrádió") nem lenne hajlandó közzé tenni. Szóval, irány az isten igéjével kijelölt, Európa utolsó keresztény védbástyája alaptörvényének preambulumával szentesített, "autentikusan természetes" társadalmi változás (nem véletlenül nem fejlődést említek)! Ez a magyar (ifjúság) jövője - függetlenül a valódi, ám errefelé, úgy tűnik, soha fel nem fogható, közösségi érdekektől...

tucat 2014.03.31. 23:22:25

II.
Kedves Szilvió! Anélkül, hogy bármilyen szempontból színt vallanék, engedd meg, hogy tájékoztassalak: hovatovább ez az egyetlen magyar nyelvű oldal, amelyen még hajlandó vagyok azon a nyelven megszólalni, amely valószínűleg az anyanyelved, és amelyet hosszú évek óta magam is, talán a legjobban beszéltem. A tőlem telhető legnagyobb gonddal igyekeztem törölni minden, korábbi, magyar nyelvű bejegyzésemet a magyar web-oldalakról, de ismét: nem a nyelv a ludas ebben..., nem hinném, hogy bármit magyaráznom kéne ezzel kapcsolatban.
Az, az egyébként cseppet sem egyszerű összefüggésrendszer is világos, hogy az Unió miért tűrte meg mindazt, ami a kellős közepén, a volt "vidám barakkban", Fél-Ázsia-Hunniában zajlik, és az sem titok, hogy miért lesz ezután is "elnéző"..., de ezt is hagyjuk most, számodra mindez amúgy is érthető nyilván. Egy biztos: a UK valóban jogállam, amiből a jogbiztonságnak az a fejleménye is egyenesen következik, hogy az angol társadalom sosem lesz hajlandó semmiféle közhatalomnak - Hunniában értsd: önmagát a köz által bármire, gátlás nélkül felhatalmazottnak vélőnek - megengedni a múltba merengő, önsorsrontó visszacurikkolást: ők nem változni, hanem fejlődni akarnak, minden, létező erőforrásukat használva, és nem kiiktatva, diszkriminálva. Nem csekély különbség, igaz? Még akkor is, ha az angol konzervatív oldal hajlamos riadót fújni időnként a társadalom-biztosítási rendszert relatíve túlterhelő bevándorlók miatt...

Bocs, kis haver (e titulusért külön is az elnézésedet kérem, de ez őszinte, baráti indíttatású, nem pedig kioktató, stílusosan: "leköcsögöző" :D), hogy rád zúdítottam mindezt! Tudom, feleslegesen, hisz te teljesen tisztában vagy ezekkel, s a legtöbb, itteni olvasó sem a spanyolviasz kotkodáló megtojóját látja e sorok mögött. Nem is az, a tiszta fejjel, józanul és közérdekből gondolkodni képes emberek számára semmiképp.

De nyugi, lassan megyünk messzire! Feltéve, ha végre hajlandóak vagyunk lépésre emelni a félelemtől remegő lábunkat - s ezt messze nemcsak az LMBT-emberek, hanem a Zegész, Agyar, Kaganátusi csürhe élhető jövője érdekében merészelem c-dúrban harsogni! Bocs, egyelőre beérem, ha d-mollban hangzik, miként Bach, talán legismertebb fúgája (a liturgia szövegszüneteit kitöltő, zenei átvezetés a karzatról, többnyire orgonán, ritkábban más hangszeren, elvétve kántori énekszólóval előadva, kivéve az unitáriusokat, akiknek a gospel az "istenük" - én is szeretem e műfajt, de ez más oldalra tartoznék, s annak a nyelve nem magyar). :)

Nincs is más hátra, mint előre: Jó éjt, jó lelkű magyar emberek, s jobbulást agyar zemberek! :)

Még egyszer, ha nem is elégszer: bocs, Szilvió! :)

(Te pedig, oDeeey, ne gyűlöld ezt, a nyomorult országot! Élj, és gondolj néha az otthoniakra is, ha lehet, legalább együttérzéssel, ha szeretettel nem sikerül is mindig, amit, nem is mellesleg, mélyen megértek. :)

Még ennyit tehetek, de ezt szívből, őszintén teszem minden, nyitott elméjű, érző magyarért (zsidó, keresztény, muszlim, ateista, cigány, meleg..., bánom is én, mit számít az!):

({)

Bocs, Szilvió! Ja, ezt már mondtam, szundi! Halk morajjal, mint a kitörni készülő Vezúv! :D (Nemezbiztonság - sic! -, éber vagy, ugye? Oké, őrködj is a tár s a dalom "jó" erkölcsein, te, Ejróka utolsó, mindig a legutolsó vé/r/dbástáyája! te, örök mártíráldozata önnön törzsi-fejedelmi, hun-identitású, ám heterogenomú és heterokulturális, mégis levédiai-baskír mentalitású, avítt turul-ostobaságodnak!

Szóval, bocs, Szilvió! Tudom ez sock volt neked, ezért külön jutalom jár, íme:
({)

Jöjjön hát, az oxigénhiányos, apnoés Vulcanus Hungaricus Vulgaris! ;) :D

Ps.: Just do not be arrogant, oDeeey: though Hungary is hungry now in several and different sense(s), it is a European trib (sorry to say this, but...), so it is not lost forever - I, at least, hope so! ;)

Tucat's gone to... Do not complete this pls! :D

tucat 2014.03.31. 23:32:27

@oDeeey:
Ye, ye, ye, so, it was just the background which was dark, and, of course, for this time only. I see. :P :D (Though Szilvio's found this so relaxing. I wonder why? I wish he could tell - we'll see. :P ;) )
Ok, tucat's on the run now! :D
({)

tucat 2014.04.01. 19:50:31

No, de itt van a lezárt kérdőív, amely ugyan nem reprezentálja a hazai közvélemény állásfoglalását, de azért így is érdekes. Nyugi, nem lesz hosszú elemzés, már csak azért sem, mert 36 válaszból még közelítő becslés sem készíthető felelősséggel.
Ha azonban, április 1-je lévén, komolyan veszem az összes választ, akkor azonnal feltűnik, hogy meglepően sok "nem meleg" olvasója van az oldalnak. Persze, az sem kizárt, hogy részben olyan manócskákról van szó, akik önmaguk elől is igyekeznek következetesen eltitkolni a - fél-ázsiai sztyeppen nem kívánatos - orientációjukat, mondjuk azért, hogy az önmegtagadás, mint önként vállalt gyógymód, végül heteroszexualitásba navigálja a pacit (pácienst) - ez azonban éppúgy nem működik, ahogyan a heterókból sem lehet melegeket "nevelni". Mivel azonban ennek ellenőrzésére nincs mód, maradok a feltételezésnél: sok "nem meleg" olvasója van a lapnak, ami, ha így van, igen örvendetes.
Várható volt, hogy a melegek támogatják az emberi méltóság, valamint a jog- és esélyegyenlőség kiterjesztésének ilyetén, vágyott fejleményét. Kissé különös azonban, hogy éppen két, önmagát melegnek tartó válaszadó ellenzi az azonos neműek frigyének közjogi elismerését. De lehet, hogy félreértésről van szó, vagy valaki szabotálni akarta a válasszal az oldalt, esetleg egy (-két) frusztrált, vérig sértett, csalódott, vagy a dackorszakát élő, meleg manó ikszelt dühösen a "NEM!" rubrikába. Sajnos nem túl nagy az esély arra, hogy megismerjük annak, a két "meleg" NEM-nek az okát. De azért hátha mégis megszólal a melegek meleg ellenzéke... :)
Hárman vélik úgy, hogy minden oké úgy, ahogy van, mert a páros összetartozás közjogi elismerése lényegtelen. Talán azért gondolják így, mert nem ismerik sem a házassággal járó jogokat, sem a kötelezettségeket. Mindkettőből van egy sárga tállal, s ha valaki ismeri ezeket, akkor lehet, hogy nem tekinti egyszerű, felesleges formaságnak a jogi pecsétet. Persze, az sem kizárható, hogy az ekként válaszolók általában is feleslegesnek tartják két ember szeretetkapcsolatának a közjogi elismerését, beleértve mindenkit, a nem melegeket is. Sajnos ezt sincs komoly esélyünk megtudni, de ismét csak azt mondom, hátha valaki közülük felpattan a dobogóra, és előadja a véleményét, megvédvén a válaszát. Meglátjuk...
Remélem, Szilvió manónak még időben sikerül meggyőznie az édesanyját arról, ha az említett (elvből a nevüket sem vagyok hajlandó leírni) "politikai párt"ra (önmagában is gyalázat, hogy Hunnia sztyeppei népe ilyen csoportosulást a törvényhozásba delegált!) szavaz, azzal a saját gyermeke emberhez méltó élethez való jogát tagadja. Persze, ehhez elég pontosan kellene értenie, ki is az a gyerek, hogyan élhet viszonylag - ez is bonyolult hátterű szó, de most hagyjuk a magyarázatot - teljes értékű, értelmes, emberi életet, s mi az, ami eleinte "csak" lelkileg, majd szövődményesen testileg is súlyosan megbetegíti - nem megbetegítheti, hanem megbetegíti, így, kijelentő módban. Ha egy heteroszexuálisban pislákol az empátia gyertyalángocskája, akkor valamennyire el tudja képzelni, mi lenne, ha egyik napról a másikra fel kéne hagynia az ellenkező neműek imádatával, és vagy át kellene programoznia magát meleggé, vagy, ha ez nem megy, akkor aszkézisbe kellene süllyednie, elkerülendő a megbélyegzést és a súlyos (mifelénk immár az alaptörvénynek nevezett passzus szintjén is) jogi diszkrimináció tárgyává tett orientációját. Hát, azért azt megnézném még, hogyan boldogulnának a heteroszexuális manócskák a feladattal!
No, mindegy, Fél-Ázsia az Fél-Ázsia, a sztyeppe az sztyeppe, a jurta az jurta..., nekem meg hozzatok lovat, íjat, nyilat! Hogyhogy minek? Álmos vagyok!
Lópihenést / jó pihenést! (Csak semmi durva asszociáció! A meleg manó rúgja meg, aki hülyeségeket gondol! Alva ás! Vagy alvás? :S Mindegy, semmi malacság, szemérmetes keresztényi csönd, oszt' kész! Matatás sincs, mer' keresztényi erkölcs van: kezeket a takaró fölé! Azt, a kacskaringós, mennydörgős ménkűjét Mária országának! Nnna! :D)

tucat 2014.04.07. 00:01:54

Yes, you're right: fuckoff, Hungary! I can carry my fetter.Halt in high, hew hone!
-----
The "christian" government goes on with a strong extreme-right side. This is what this semi-Asian tribe wants - and able to recognise -, tumbling back to the baskhirian times, or at least to the early Middle Ages, and, of course, out from the EU - though Barrosso has already sent his congratulation to Orban. This country is a smooth bedlam, beating and killing itself with wail, doing everything against the grain, and calling itself "the last (and lost forever yet) bastion of the European christianity". God (or big bang), mercy on my homeland, and do not punish this mad people for the past and the future! Poor Hungary, I don't know when you will let the sunshine in your dark cave, but I'm afraid your European clock will run down soon...

tucat 2014.04.07. 00:44:18

Senki se keseredjen el!
Te se, Szilvio! A szülők általában jót akarnak a kölyköknek, s amikor lassú kínhalálra ítélik őket (ha nem is azonnal testileg), akkor sem az ölés a szándékuk, csak nem ismerik őket. És sokkal egyszerűbb, könnyebb és biztonságosabbnak is látszik, ha nem fáradnak a megismerésükkel, nem tanulmányozzák a tényeket, és a tudományok haladásával sem törődnek, hanem az ezredéves, ősi, "bevált", isteni, "megmondatott, megíratott" bölcsességekre hagyatkozva idomítják őket a "szebb jövő" reményében.
Persze, sokféle szülői attitűd létezik az "amíg az én kenyeremet eszed, addig nem tűröm, hogy szégyent hozz őszülő fejemre" címűtől a "segítek meggyógyulni, drága kisfiam"-on át az "imádkozom a lelki üdvösségedért"-ig, de az emberi ostobaságot nemhogy nem bünteti, hanem egyenesen elvárja a hunniai alkotmány és a törvények. De nem lesz ez mindig így, arról nem is szólva, hogy akikben már eszmél az öntudat, felismerik önmaguk beilleszthetetlenségét Fél-Ázsiába, azok előtt - egyelőre - nyitva állnak a határsorompók. Marha sok emberről van ám szó, de ha egyszer nem kellenek Hunniának, akkor nyilván nekik sem kell az őket béklyóban sanyargató Hunnia...
Na, a lényeg, hogy még mindig nincs itt a világ vége! Fel a fejjel, élni nem kötelező ugyan, de ha már itt vagy, jogod van megtalálnod magadat, és élned a saját életedet. Ezt még, az immár megkerülhetetlen szélsőjobbal kiegészülő "keresztény közhatalom", maga Orbán, de még édesanyád sem tilthatja meg neked! És másoknak sem, legfeljebb némi gátfutásra kényszeríthet, de attól inkább csak edződnek a combizmaid! ;)
Szóval, senkinek sem kell, és nem is szabad elvesznie! Szó sem lehet aszketizmusról, önfeladásról, önpusztításról! Világos?! Ajánlom is, hogy az legyen, mert különben...! Majd kitalálom, mi lesz különben, de most aludni megyek. ;) :D
({)
Na, akkor, fal felé, s mint a vulkán, hogy frissen ébredjünk a régi-új honban, s szétáradjon a lelkünkben a honderű! ;) :D

2015.06.28. 03:09:27

Szóval fuckoff Hungary?
Az én szülőföldemet szidod?
Neked is a legjobbakat, egyedül fordulj fel idegenben. Remélem soha többet nem látunk itt.

tucat 2015.06.28. 19:52:32

@1234567890987654321:
Tekintsd inkább sajátos, keserű, ám sajnos nagyon is érthető elköszönésnek.
Ugyanis nemcsak a tied, hanem az ő szülőföldje is, amelyet azért kényszerült elhagyni, hogy hazára lelhessen. Tudod, haza az, amely elfogad, támogat az autentikus önmegvalósításodban (mert érti, hogy ez nem csak a te érdeked, hanem az egész közösségé), s te cserében lelkesen, szívből szolgálod, hisz biztonságot és az emberhez méltó élet esélyeit biztosítja neked. Hunnia, amint te is igazoltad a székfoglalóddal az imént, (ma még) nem ilyen.
Ezt, a vak indulataid ködén át, nyilván nem látod, és talán, rosszul értelmezett biztonsági, önvédelmi okokból, nem is akarod érteni. Amiatt azonban nem kell aggódnod, hogy a fickó visszatér, legfeljebb futó, baráti, család- és rokonlátogatást tesz olykor, ám erről nem fog téged értesíteni. Amiről pedig nem tudsz, amiatt igazán kár, s mondhatni, butaság lenne idegeskedned, nem igaz?
Megkérdezném, mi szél fújt erre, de úgy látom, nem lenne ínyedre az intim évődés, hát, ezt sem teszem. De cserébe a szép szavakért, ezt elküldöm, s ha nem kell, add át másnak, aki szívesen elfogadja:
({)
;)
Érezd jól magad a bőrödben! Szia! :)

oDeeey 2015.07.21. 17:02:50

@1234567890987654321: Lehet, hogy egyedül fordulok majd fel idegenben, de addig is ott boldogan élek! ;)

Cuppantás :P

tucat 2015.07.21. 22:27:42

@oDeeey:
Boldogaaan?! Hogy merészeled?! Semmi kesztyűbe dudálás, kéjes mártír-magyar szenvedés, meg örök szabadságharcos 'agyarok istene?! Hát, miféle 'agyar zember vagy te, aki a szeretet és a mosoly melegét választod a hun hazafiúi önfeláldozás katartikus világfájdalom-agóniája helyett?!
A macska rúgjon meg! ;) :D
Na, szundi! :D

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása