guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Elvesz(t)ett barátok, új remények

2014.04.11. 03:27 oDeeey

Visszatért a sokat várt maláj fiúcskám, Carl... Habár, eleinte igen csak szűkszavú volt, arra hivatkozván, hogy szomorú egy kicsit azért hogy el kellett jönnie. Jó, hát megértem velem is előforul a rokonoktól való visszatérés után hogy lehangol, de általában a repcsi úton visszafelé már el is múlik és újra elkap a London láz :)

Nos Carl nem lett bőbeszédűbb. Éppen ellenkezőleg, egyre kevesebbet beszélt, ha én nem írtam rá hogy mi van akkor ő biztos nem...Majd egyik alkalommal miután megelégeltem, hogy figyelmen kívül hagyja az üzeneteimet, rákérdeztem hogy mégis mi a baja... Semmi válasz... Küldtem kérdőjeleket, miért néz levegőnek és ekkor hozzámvágta hogy mert utálja ezt... De mit? Csak hagyjam abba a tízpercenkénti sms küldést végre. Jó. Abbahagyom. Nem írok több üzenetet, majd várok rád hogy írj, a te döntésed lesz, mit csinálsz.

Lassan három hete lesz, hogy a kommunikáció megállt köztünk. Én várok. De lehet, hogy a semmire.

Azon agyaltam mi lelhette, mit tettem hogy így viselkedik, és semmit nem találtam ahogy elgondolkoztam.

Lehet, hogy ez is csak a tipikus esete volt a mondásnak miszerint minden ember okkal jön az életünkbe és idővel dől csak el, kik maradnak és kik mennek tovább.

Mindenesetre én magam lemondtam Carl-ról. Ha valamikor is visszatér és újra felveszi a kapcsolatot, én nem ellenkezem, de ahogy szokták mondani a barátságos aranyfonálra: elszakadt és összeköthető újra, de a csomó ottmarad.

Szóval elvesztettem őt is, úgymond. Most egy kis szünetet akarok tartani az ismerkedés terén, új barátok után kell inkább nézzek, mintsem erőltetni az ismerkedést. Valamint szeretnék kicsit magammal is foglalkozni, és elkezdeni mozogni valamit, gym-be járni, és kifitesedni.

A szavazásról csak annyit, hogy örülök, nem a Jobbik nyert. Röviden tömören.

Üdv mindenkinek!

3 komment

Címkék: barátok meleg fiú London

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr796013765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2014.04.11. 18:47:06

Sajnálom, hogy így áll a dolog Carllal, de talán kiderül még, mi okozta a bajt, és esetleg meg is oldható a probléma. Ha nem, a tanulságok akkor is értékesek lehetnek.
Mindent egybevetve, szerintem helyesen viszonyulsz a helyzethez. Kíváncsi vagyok, mások hogyan látják mindezt.

tucat 2015.12.26. 16:45:23

Brazíliában is erőre kaphat a "szent" gyűlölet és a fenebaráti kirekesztés, ahogyan nálunk is, az új, feudális-klerikális szellemiségű alap'örvény szerint.
Íme egy segélykérő levél:

Dear (...),

If you would have told me a few years ago that thousands of people would rally behind me and my son Camilo in our call for equality in Brazil, I would have thought you were crazy. But back then, I also didn't know about All Out.

My name is Georgina and I'm one of the Equality Moms, a group in Brazil fighting for the rights of our lesbian, gay, bi, and trans children. When an anti-gay Brazilian politician said he'd "rather have a dead son than a gay son," All Out helped form Equality Moms.

Before I knew it, our rallying cry for equality was everywhere. Giant adverts of us and our children were on display inside Congress! We even marched at the front of São Paulo's Pride Parade – the biggest Pride parade in the world. We changed hearts and minds across Brazil.

But life for lesbian, gay, bi, and trans people in Brazil is still incredibly tough. It's estimated that every 27 hours, a lesbian, gay, bi, or trans person is killed in Brazil. That's why All Out still needs your help. They won't be able to keep up the fight for equality in Brazil and around the world, without the support of people like you.

Can you chip in €5 on behalf of me, my son, and all families fighting for equality before midnight on December 31? All Out will send you a free LOVE ALWAYS WINS sticker, as their thanks to you.
Raise up the voices of all families.

Can you chip in 5 euros today?
allout.actionkit.com/go/1634?t=2&akid=7348.824986.TEvZuI

Anti-gay politicians are only making things worse here in Brazil. Right now, religious extremists in Congress are trying to legally change the definition of family to only include unions between a man and a woman. But All Out is working with activists on the frontline to help fight it.

This month, All Out is celebrating its fifth birthday. That means they've been fighting for equality in Brazil and around the world for five years, alongside people like me and my son. Thousands of All Out members have joined our fight, signing petitions and speaking out, whenever we need you.

But to keep this work going next year, we need your support. Can you chip in €5 today? Show your pride and support for love and equality with your free LOVE ALWAYS WINS sticker:
go.allout.org/en/a/love-always-wins-2015

Thanks for all that you do,

Georgina
All Out member

(Bocs, oDeeey, hogy ide biggyesztettem, de talán nem baj, ha láthatjuk, hogy nem csak Hunniában lángol a haragkereszténység máglyája, és az is lehet, hogy az olvasók közül tud valaki segíteni - ma nekik, s holnap talán ők nekünk...)

tucat 2015.12.26. 18:21:03

A fenti levél lényege, magyarul:

>>Kedves (...)!

Ha néhány évvel ezelőtt azt mondtad volna, hogy ezrek fognak mögöttem és a fiam, Camilo mögött felsorakozni, hogy támogassák az egyenlőségi küzdelmünket Brazíliában, azt gondoltam volna, megőrültél. De akkoriban még én sem tudtam az All Out-ról.

Georgina vagyok, egyike a brazíliai Egyenlőség Anyáknak, a leszbikus, meleg, bi- és transzszexuális gyerekeink jogaiért harcoló csoportból. Amikor egy melegellenes, brazil politikus azt mondta, "inkább legyen egy halott fiam, mint egy meleg", az All Out segített megszervezni az Egyenlőség Anyákat.
Mire erről értesültem, addigra mindenütt ott voltak az egyenlőségért folyamodó kiáltványaink. A gyerekeinkről és a rólunk szóló óriásplakátok a Kongresszus vetítőernyőjére kerültek! A világ legnagyobb demonstrációjának, Sao Paulo büszkeség-felvonulásának az élén is meneteltünk. Szíveket és elméket változtattunk meg Brazília-szerte.
De a leszbikusok, melegek, bi- és transzszexuálisok élete Brazíliában még mindig elképesztő. Becslések szerint huszonhét óránként ölnek meg leszbikus, meleg, bi-, vagy transzszexuális személyeket Brazíliában. Ezért van az All Out-nak még mindig szüksége a segítségedre; sem Brazíliában, sem a világban nem tudják folytatni az egyenlőségi küzdelmüket az olyan emberek támogatása nélkül, amilyen te is vagy.

Be tudnál szállni öt euróval december 31-én éjfélig az én javamra, a fiaméra és az egyenlőségért küzdő családokéra? Az All Out egy 'LOVE ALWAYS WINS' (A Szeretet Mindig Győz) matricát küld neked köszönetképpen*. Tegyük hallhatóvá minden család hangját!

Tudsz segíteni? (A támogatási információkhoz vezető, zölddel kiemelt link itt található.)

A melegellenes politikusok csak egyre rosszabbá teszik a helyzetet Brazíliában. Most éppen a vallási szélsőségesek próbálják a család jogi fogalmát úgy megváltoztatni, hogy az csak egy férfi és egy nő egyesülését foglalhassa magában**. De az All Out és az aktivisták az élvonalban küzdenek, hogy megakadályozzák ezt.

Az All Out ebben a hónapban ünnepli az ötödik születésnapját. Ez azt jelenti, hogy öt esztendeje harcolnak Brazíliában és világszerte, vállvetve olyan emberekkel, amilyenek mi is vagyunk, a fiammal. All Out-tagok ezrei csatlakoztak a harcunkhoz, kérvényeket aláírva, felszólalva, amikor csak szükségünk volt rá.
De ahhoz, hogy jövőre is folytathassuk a munkát, szükségünk van a támogatásodra. Be tudsz ugrani öt euróval ma? Mutasd meg a büszkeségedet, támogasd a szeretetet és az egyenlőséget a LOVE ALWAYS WINS matricával: (a keresőbe másolandó link).

Köszönet mindenért, amit teszel,
Georgina, az All Out tagja

(*Az All Out működési és elszámolási szabályzata a szervezet honlapján megtekinthető. Az összegyűjtött támogatások felhasználásáról évente készítenek és tesznek közzé részletes kimutatást és végelszámolást.
**Magyarországon ezt már 2012-ben sikerült elérniük a szent gyűlölet és a harag-keresztény fenebaráti kirekesztés nevében - az elemien közérdekű józan ész megfontolásából nyilvánvaló, hogy csak átmenetileg, de ahogyan más, úgy ez a helyzet sem fog csak úgy, az éj leple alatt, magától megváltozni...)

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása