guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

A Föld órája - Kapcsold le a villanyt Te is!

2012.03.31. 11:15 oDeeey

Veled is előfordult már, hogy égve felejtetted a villanyt, vagy feleslegesen, lustaságtól vezérelve bekapcsolva hagytad a számítógéped éjszakára, vagy esetleg a telefontöltőd sem húztad ki, mert úgyis nemsoká ismét fel kell tenni töltőre? Ha igen, akkor ma "jóváteheted"...

wwf_fold_oraja.jpgHogy jön ez ide? Nos úgy, hogy ma van a WWF által szervezett Föld Órája nevű összefogás, és még ha a blog témájához nem is kapcsolódik, de én fontosnak tartom!

Szeretek odafigyelni dolgokra. Emberekre, érzésekre, és követni azt, ami helyes, vagy épp ráébreszteni az embereket arra, mi volna helyes akár a melegek megítéléséről, akár a Földünk helyzetéről legyen szó. :)

Mint ahogyan a homoszexualitás, a Földünk védelme is elég keveset hangoztatott téma.

Csakúgy, mint a melegek érdekeit képviselő Leszbikus Meleg Biszexuális Transszexuális (továbbiakban LMBT) szervezetek, vannak olyan önkénetesek is akik a környezetünkért, annak élhető fenntartásáért dolgoznak.

Úgy éreztem, hogy összekötődik ez a két dolog, hiszen... élni, és élni hagyni... Ha nem teszünk azért, hogy elfogadjanak bennünket, sosem fogunk boldogan élni, és ha nem gondolunk arra, hogy milyen formában segíthetjük Földünket azért, hogy minél élhetőbb közeget nyújtson nekünk, akkor egy idő után nem fogjuk jól érezni magunk rajta.

Éppen ezért most a Föld Órája kampány alkalmából a blog fényes színei is sötétbe borultak, jelképesen lekapcsoltam a villanyt, a szépfiú a bal oldalon éppen hogy csak látszódik.

Örülnék neki, ha Te is, az LMBT társadalom és mindenki aki ezt olvassa, csatlakozna a megmozduláshoz - melyet megtehetsz, a hivatalos honlapon; vagy csak szimplán azzal, hogy - kikapcsolsz mindent az otthonodban március 31-én 20:30-kor, legalább 1 órára!

Készítettem egy mini Earth Hour kampányvideót, melynek keretében megnézhetitek, hogyan kapcsoltam le a villanyt a blogomon! :)) Íme:

5 komment · 1 trackback

Címkék: meleg lmbt earthhour helyzete földórája homoszexuálisok

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr454341640

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hamarosan itt a Föld Órája 2012.03.31. 14:57:48

  Hivatkozás: WWF Föld ÓrájaSzerkesztés alatt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2012.03.31. 16:55:17

Sejtelmes félhomály, valóban! Alig látok valamit, s hogy (romantikus) balesetnek se okozója, se elszenvedője ne legyek, nem is megyek beljebb ezúttal, csak innen, a küszöbről szólok; én értem az összefüggést: ne pazarold a meleget! ;)
Csatlakozom. És remélem, lesz itt majd világos is, mert, félénk fiúcska lévén, akkor szívesebben bemerészkedem - az oroszlán barlangjába. :)

oDeeey 2012.03.31. 18:07:01

@tucat: Ugye, sejtelmes? :) Tucat ezúttal is megnevettettél, elképzeltem hogy belépsz a Föld Órája alkalmából totál sötét szobába, és összetörsz valamit, ami épp az utadba kerül, vagy csak átesel egy széken, esetleg belerúgsz a fotelba (ami igen kellemes tud lenni, valljuk be)! :D
Nem pazaroljuk a meleget, sem az energiát! ;)
Egyébként azt elfelejtettem beleírni a cikkbe, hogy ez a honlap elsötétítés, csak a figyelemfelhívást szolgálja, mivel maga a monitor amin megtekintjük a weboldalakat, attól hogy fekete a háttér, nem fog kevesebbet fogyasztani...
Erről bővebb infó itt:
amindenit.blog.hu/2012/03/31/kevesebbet_fogyaszt_e_a_fekete_kepernyo

tucat 2012.03.31. 18:30:24

Hát, ja, átesem ezen-azon... De előferdülhetnek ennél súlyosabb (bal)esetek is, mint szálka a nyelvbe, a terepből, felszínekből kiemelkedő idegen tárgyak kerülhetnek orrba, szájba... Hát, ja. ;)
A monitort meg kikapcsolom, s akkor már nem fogyaszt, hanem egyenesen termeli az áramot. Jól mondom, gazda? Nem? Mindegy, akkor is kikapcsolom, mert egyelőre úgy se látnék itt semmit. Ha bemerészkednék a szobába, akkor meg nem is kéne látnom, "találd el, mit érzek..." alapon, he? :D
Most mennem kell, mert várnak a város fényei, de majd visszajövök még - nem ijesztésképpen mondom. :D

H. Máté H. 2012.04.20. 00:15:24

Kedves Blogger!
A WWF Föld Órája kampány egyik oszlopos önkénteseként szeretnék neked sok köszönetet mondani, amiért népszerűsítetted az eseményt!
A videódat engedelmeddel továbbítanám a szervezetnek, nekik is jó érzés lenne ezt látni.
A lényeget is nagyon jól megragadtad; elsősorban az emberek figyelmét szeretnénk felhívni ezzel az egy órával, a tudatos és zöld energiafelhasználásra; nem pedig egy órában behozni az egész éves többletfogyasztást… :)
Kérlek 2013-ban is csatlakozz hozzánk és állj ki minden ember közös érdeke mellett, ahogy azt idén is tetted!
Csak jókat!
Máté

oDeeey 2012.04.20. 23:37:55

@H. Máté H.: Kedves Máté!
Nyugodtan továbbíthatod a videót.
Én is fontosnak tartom Földünk védelmét, és ahol tudom próbálom az emberek gondolkodását a helyes irányba terelni. :)
2013-ban is csatlakozni szeretnék a Föld Órája megmozduláshoz, bízom benne hogy megéri a blog azt is majd.
Üdv. ;)

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása