guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

London is beautiful

2012.11.20. 14:45 oDeeey

Sok új történésről tudok beszámolni, és elárulom azt is, hogy hová mentem el kirándulni - amit a múltkoriban említettem.

A múltkori személyes bejegyzésemben beszámoltam arról, hogy valóban minden kezdet nehéz, viszont pozitívan kell gondolkozni, és minden menni fog. Kicsit rosszul állt a szénám akkor, mivel az ujj égetéses baleset miatt nem tudtam dolgozni, fogyott a pénzem, és ez kellemetlenül érintett.

Viszont nem adtam fel, kerestem továbbra is az állásokat, és meglett az eredménye.

room.jpgLondon egyik legnívósabb és előkelőbb ötcsillagos szállodájában dolgozom, immáron harmadik hete. House porter vagyok, akinek a feladatai közé tartozik a pótágyak mozgatása szobákba, bútorok, asztalok, kanapék át-ki-be-helyezése, szobák (lásd fotó) takarítása, hotel kellékek feltöltése, és még ezernyi más. Szóval elég összetett a feladat, viszont eddig még tetszik a meló. Sok a magyar, minimum 15 magyar dolgozik ott, és sokan már nagyon beleuntak, azt mondják hogy idővel nagyon meg lehet utálni ezt a munkát, mert amúgy stresszes, egész nap rohangálni kell, kapunk egy céges mobilt, amin folyton hívnak a vendég kérésekkel, valamint kapunk egy iphone-t, amin egy alkalmazás fut, ahol szintén látjuk a request-eket, hogy épp hányas szobába kell a hamutál vagy a fogmosó szett...

Rendesen el lehet fáradni, pont ezért, mert szellemileg eléggé leterheli az embert, a nap végére, viszont ettől függetlenül is tetszik még, és eszembe jut sokszor, hogy azért ez egy jó hely, nem épp olyan, mint ahol eddig dolgoztam például diákmunka gyanánt.

Elkezdtem a spórolást is, mert terveim már megvannak, hogy mit szeretnék venni, stb, csak még a pénzt kell rá előteremteni.

A munka kiteszi a teljes hetemet, mivel itt nincs hétvége, szombaton és vasárnap is dolgozom, kedd-szerdát szoktam megkapni 2 nap pihenő gyanánt, így ezért van hogy most írok, illetve ilyenkor szeretek kikapcsolódni, elmenni csavarogni valamerre.

Amikor a Beautiful thing-et néztem otthon, és kiderült, hogy létező helyszíneken forgatták, már akkor elhatároztam, hogy én oda el fogok majd látogatni, mert tök érdekes lesz élőben is látni.

Így hát aztán már pár hete olvasgattam, felkutattam a neten a címeket, térképeket nézegettem, és tervezgettem a látogatást a Csodálatos dolog forgatási helyszíneire.

A múlt héten sort is kerítettem a kiruccanásra, így aztán fotókkal és videókkal készülök majd Nektek a következő bejegyzésemben!

Most ennyit felőlem, további kellemes hetet Mindenkinek! :)

4 komment

Címkék: munka hotel london meleg kirándulás fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr74916245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nico91 (törölt) 2012.11.20. 23:40:11

Hehe...látnád azt ahol én dolgozom :D Az iroda egy hurrikán járta övezet, elégé lepusztult...a repülőgépek, pedig hogyan is mondjam? Alacsony költségvetésűek :D
De legalább elmondhatjuk, hogy mindkettőnknek sikerült amit akart...már csak a lélekszámot kéne megduplázni...Igazam van vagy igazam van? :D

tucat 2012.11.21. 02:14:22

Elhiszem, hogy fárasztó, de biztosan érdekes is mouse porkernek, vagy valami ilyesminek lenni egy elegáns szállóban. Biztosan jól csinálod, és a véndögök díjazzák is a hozzáállásodat. Csak vigyázz, nehogy egy testes vendég, egy kiéhezett, jó középkorú lady elkapjon! Túlélhető ugyan, de azért kellemetlen is, ha az ifjú hölgyeket preferálod, ha pedig még őket se... :D
Ja, akkor ti fogkefét is cseréltek a figuráknak? Sejtem, hogy megy ez, mert egyszer, régen láttam egy angol urat, aki egy áruházban vagy négy fogkefét kipróbált, s mivel egyik sem illeszkedett jól a pofaberendezéséhez, gondosan visszatette mindet a polcra. Még a nevére is emlékszem, Beam..., nem..., megvan: Bean! Please don't give me bean for this comment! ;) :D

Na, jól van, szépöcsém! örülök, hogy rendben a szénád! ;) Remek, így tovább! De ha felajánlják, se fogadd még el a szállodaigazgatói beosztást! Várj még, míg ki nem próbáltál minden szállodai melót, hogy empatikusabb és főleg hatékonyabb lehess vezetőként! ;) :)

De komolyan, tényleg örülök, hogy ilyen gyorsan és jól feltaláltad magad! Úgy látom, Nico90-nek is a helyén a füle, mert különben nem csak addig érne a szája! :D

Jól van, fiúk, mindent bele! :)

anonimália 2012.12.18. 15:24:04

Hahó :)
Rég jártam erre, velem is történt jópár dolog; most pedig meghökkenve látom, hogy Te is Angliát választottad álmaid megvalósításához. Engem is ide sodort a sors meg a körülmények, és pár apróságtól eltekintve remekül érzem itt magam.
Nem tudom, bombáztak-e már a többiek azzal az ötlettel, hogy látogass el Brightonba, de ha van egy betáblázatlan szabadnapod, én feltétlenül ajánlom! ;) Nincs is messze Londontól, bár attól függ nyilván, melyik részén élsz a városnak. (Abból gondolom, hogy nem ugrottál még el oda, mert arról azért biztos született volna bejegyzés ;) )
Én amúgy április óta hotelezek, bár nem ennyire flancos a dolog, úgyhogy nekem csak a főnök csettintésére kell ugranom. :P

Sok sikert és kitartást, no meg jó élményeket! :)

oDeeey 2013.01.09. 23:07:18

@nico91: Teljesen igazad van! :) Én lassan kezdem nem szeretni ezt a helyet, de a madarak azt csicseregték, hogy Te is hasonlóan kezdesz érezni :D

@anonimália: Brighton rajta van a must see list-emen, a sok többi mellett, szóval egyszer eljutok majd oda is. :) Üdv Neked is!

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása