guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

B.Ú.É.K. by oDeeey!

2013.01.09. 22:49 oDeeey

Kedves Olvasóim!

buek.jpg

Boldog Új Évet kívánok Mindannyiótoknak! Megkésve bár, de hát na lényeg a lényeg: BÚÉK!! :)

És akkor jöjjenek a hírek felőlem. Sajna mostanában nem sok időm marad írni, mivel folyton dolgozom, és semmi energiám. De remélem megértitek.

A hotel foglaltsága 100% volt karácsonyra... el lehet képzelni mi őrület volt ott! De még mi nem! Volt egy kemény 10 napos ciklusom is megszakítás nélkül, amikor is eléggé kimerültem, de végigcsináltam.

Az új évet egy fülöp szigeteki barátommal töltöttem, aki irányába őszintén szólva többet érzek, mint barátság. Reménysugár van arra, hogy ő is meleg, viszont nem egyszerű ezt kideríteni. Azt mondta van barátnője, viszont számomra érthetetlen akkor hogyhogy nincs egyetlen kép sem facebookon róluk, miért nincs bejelölve kapcsolatban személyeként, valamint miért tölti velem a szilvesztert és nem a barátnőjével... Szóval szerintem csak nem akarja beismerni, vagy lehet, hogy még az elején tart a dolognak, és azért tagadja.

Nagyon kedves, aranyos, és helyes fiú, eléggé sikerült belehabarodnom. Néhány napja elhívott a Winter Wonderland-be ahol később a haverjai is csatlakoztak - amire én nem számítottam. Beültünk egy sörözőbe, majd iszogattunk, mögöttünk néhány csinos hölgyet kezdtek stírölni a sráccal az élen. Rossz érzés fogott el, a szokásos miért van ez a sok szenvedés ezzel a meleg élettel, miért ilyen nehéz párt találni, és miért estem már megint bele egy heteró fiúba... :(

Haza is jöttem fáradtságra hivatkozva. Majd gondolkoztam, hogyan tovább. Lehet hogy elő kéne bújnom neki, és ezzel egyidőben elmondani neki azt is, hogy szeretem. Tartok a reakciótól. Ha heteró, akkor ez őt rosszul fogja érinteni. Nem tudom mit kéne tennem. Szerintetek?

Ezt leszámítva minden oké, dolgozom orrvérzésig.

Üdvözlet Néktek! :)

8 komment

Címkék: munka szerelem újév meleg fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr15009128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nico91 (törölt) 2013.01.10. 00:53:05

Csak én vagyok ilyen bátortalan? Nekem az előbújás eszembe sem jut...a kollégák rákérdeznek, általában még most is titkolom :S

drkevin 2013.01.10. 13:19:45

Kezdő... lehet, tudatosan a csajokat nézi, tudatalatt meg a srácokat, az utóbbi az ösztönös, tudom! Ezt próbáld megfigyelni, amikor nem a haverjaival van!

Egyszer mindenki boldog lesz! Te is, én is...

Üdv, a majdani doki ;)

Aubin · http://fordulavilag.blog.hu 2013.01.10. 22:52:56

Üdv! Hidd el, átérzem a helyzeted. Éppen mostanában küzdöttem egy ilyen dologgal, azt gondoltam, hogy megtaláltam, akit kerestem. De kiderült, hogy barátnője van. Na, bumm. Nem volt egyszerű nekem sem kiderítenem, hogy mit gondol, mit érez, mert csak három hónap után derült ki a dolog, és Facebookon semmi kép, semmi jel erre nézve. A színvallás mindig kockázatos, és nyilván a megfelelő pillanatot kell megvárni, erőltetni nem lehet.

tucat 2013.01.10. 23:26:14

Szerintem semmit sem kell tenned. Egyszerűen élvezd a barátságát, és a számára elfogadható, neki kellemes módon éreztesd vele: örülsz neki. Ez könnyű, mert valóban így van, és nehéz, mert az érzelmeid, a vágyaid sürgetnek, türelmetlenné tesznek. Ha azonban sikerül megtalálnod az egyensúlyt (türelemmel és önuralommal, kapkodás és kellemetlenkedés nélkül, amellyel mindent kockára tennél), akkor előbb utóbb tisztán láthatóvá válik a számodra, hol húzódnak és meddig tágíthatók a fiúcska határai.
Közben jóízűen szenvedhetsz is keserédesen, telesóhajtva a kevés pihenőidődben a szűk kis szobádat, de hát a magyar 'szenvedély' szó önmagáért beszél, és sokkal többet sugall, mint for example the English 'passion', nemde? ;)
Ilyen az élet, és ettől olyan qrva szép, az anyja szülő úristeni! :D Há' nem? :D
Cheers up, Ede! ;)

tucat 2013.01.10. 23:28:41

...t, mármint úristenit, lemaradt a "t". Meg még mi minden...! :D

Sir_Redfox 2013.01.11. 20:51:15

Nekem csak annyi véleményem lenne, hogy az előbújást nem tartom jó dolognak, de viszont azt szokták mondani, hogy aki mer az nyer! Szóval, ha előbújsz és bevallod neki, hogy szerelmes vagy belé, akkor még az is lehet, hogy a karjaidba omlik, de lehet egy másik variáció is, hanem szereti a melegeket és nem tartja őket embereknek sem, akkor viszont lehet, hogy egy jó barátot veszítessz el, de ha nem tudja elfogadni, hogy meleg vagy, akkor nem is nevezhető igazi barátnak! Azt javaslom keresgélj inkább a saját világodban párkapcsolatban hozzád illő embert, ott nem igazán érhet nagy baj, de ha valoszínűségekben maradsz, akkor még instabillá is válhatsz!

KisPoczok · http://kispoczok.blog.hu/ 2013.01.18. 22:39:55

Először is Boldog Új Évet Kívánok!

Másodszor. Úgy gondolom, hogy nem kellene szerelmet vallanod a srácnak.
Képzeld magad a helyébe! Első körben lehet, hogy sokkolná a hír. Vagy képzeld el, ha egy lány elmondaná neked, hogy fülig beléd van esve...
Nem könnyű dolog.

Viszont, alkalom adtán, ha úgy érzed, akkor az őszinteség kedvéért (és hogy netán előrébb juss az "ügyedben"), szerintem elmondhatod neki, hogy meleg vagy.
A reakciójából eldöntheted, hogy érdemes-e a szerelmed "pazarolni" rá, vagy sem.
Ha barát, akkor akármit is mond, barát marad. Ellenkező esetben Te csak a szabadidő partnere voltál.

Bármi is lesz a reakciója, Te már előrébb jutsz. Tudni fogod, hogy milyen lelke van a srácnak. Ez már fél siker!

Remélhetőleg csak félénk és a barátai miatt nem mer előbújni neked! Abban viszont jobban bízom, hogy nem fog elszalasztani Téged! :)

Sok sikert!

vlmworld · http://www.vlmworld.com/ 2013.02.05. 09:38:43

Szerintem ne kínozd magad és mondd el, hogy meleg vagy. Aztán a reakcióktól függően elmondhatod, hogy belezúgtál. De csak akkor, ha ő is meleg, vagy pozitívan áll a dologhoz.
Lehet, hogy nála még nem tudatosult a dolog saját magával kapcsolatban, ezért légy türelmes, ne egyszerre zúdíts rá mindent.
Ha elmondtad, kérdezd meg az ő véleményét a dologról, beszéljen róla mit gondol az egészről, abból sok mindent megtudhatsz.

Saját tapasztalatból tudom, hogy nem jó olyanba fülig szerelmesnek lenni, aki nem tud az érzéseidről és talán sosem fogja viszonozni.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása