guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Happy Birthday, and Happy End...

2014.04.14. 07:10 oDeeey

Kedves Olvasóim!

Ma ünnepli a blogom 3. születésnapját. 3 éve, 2011-ben kezdtem, és azóta rengeteg mindenről számoltam be nektek, láttam, tapasztaltam, és tanultam sok mindent.

Ti velem tartottatok, és olvastátok az írásaimat, és még sokszor folytattunk eszmecserét is itt. Szép volt!

Viszont most volna egy bejelentésem, ami lehet sokakat elszomorít majd.

Egyszer minden végetér. Most én is oda jutottam, vagyis nem én (jómagam még remélem nem érek véget egy ideig) de a blogomat illetően arra az elhatározásra jutottam, hogy lezárnám. Becsuknám a kis naplómat, ami a további írást illeti legalábbis.

Sajnos az utóbbi időben már tényleg nagyon elhanyagoltam, beismerem, és épp emiatt (is) döntöttem úgy, hogy jobb ha lezárom, mert így már sokótok talán kiábrándul a bejegyzések gyakoriságát illetően.

Itt marad ez a blog viszont azoknak, akik ezután fognak tanácsot keresni például a meleg gyerekükről, miután előbújtak nekik, vagy épp a hozzám hasonló cipőben járó homoszexuális fiataloknak, akik most mennek át azon, amiken én már túl vagyok.

Itt lesznek a bejegyzések a jövő univerzumának, és tényleg remélem sokan találnak még rá erre a blogra, olvassák majd azt végig, mint egy regényt új, hasznos információt találva vagy csak érdeklődésképp.

Felsorolnék pár kiemelt bejegyzést, ami a legtöbbet látogatott a statisztikák szerint, illetve hasznos lehet mint ahogy említettem egy új látogatónak aki információt keres. Íme a TOP10:


Sok népszerű bejegyzésem volt több százas oldalletöltésekkel. A fő domain elni-es-elni-hagyni.blog.hu például több, mint 128.000 oldalletöltést kapott az indulástól máig!

Szóval köszönök mindent, köszönöm, hogy elolvastatok, és a kommentezőknek is a véleményeket! Látogatói leveleket továbbra is fogadok.

gayhugs_theend.jpg

Egy nagy ölelés mindenkinek! :)

oDeeey

16 komment

Címkék: blog élet terror meleg filmek fiú befejezés homoszexuális másság comingout előbújás híresmelegek the-end

Elvesz(t)ett barátok, új remények

2014.04.11. 03:27 oDeeey

Visszatért a sokat várt maláj fiúcskám, Carl... Habár, eleinte igen csak szűkszavú volt, arra hivatkozván, hogy szomorú egy kicsit azért hogy el kellett jönnie. Jó, hát megértem velem is előforul a rokonoktól való visszatérés után hogy lehangol, de általában a repcsi úton visszafelé már el is múlik és újra elkap a London láz :)

Nos Carl nem lett bőbeszédűbb. Éppen ellenkezőleg, egyre kevesebbet beszélt, ha én nem írtam rá hogy mi van akkor ő biztos nem...Majd egyik alkalommal miután megelégeltem, hogy figyelmen kívül hagyja az üzeneteimet, rákérdeztem hogy mégis mi a baja... Semmi válasz... Küldtem kérdőjeleket, miért néz levegőnek és ekkor hozzámvágta hogy mert utálja ezt... De mit? Csak hagyjam abba a tízpercenkénti sms küldést végre. Jó. Abbahagyom. Nem írok több üzenetet, majd várok rád hogy írj, a te döntésed lesz, mit csinálsz.

Lassan három hete lesz, hogy a kommunikáció megállt köztünk. Én várok. De lehet, hogy a semmire.

Azon agyaltam mi lelhette, mit tettem hogy így viselkedik, és semmit nem találtam ahogy elgondolkoztam.

Lehet, hogy ez is csak a tipikus esete volt a mondásnak miszerint minden ember okkal jön az életünkbe és idővel dől csak el, kik maradnak és kik mennek tovább.

Mindenesetre én magam lemondtam Carl-ról. Ha valamikor is visszatér és újra felveszi a kapcsolatot, én nem ellenkezem, de ahogy szokták mondani a barátságos aranyfonálra: elszakadt és összeköthető újra, de a csomó ottmarad.

Szóval elvesztettem őt is, úgymond. Most egy kis szünetet akarok tartani az ismerkedés terén, új barátok után kell inkább nézzek, mintsem erőltetni az ismerkedést. Valamint szeretnék kicsit magammal is foglalkozni, és elkezdeni mozogni valamit, gym-be járni, és kifitesedni.

A szavazásról csak annyit, hogy örülök, nem a Jobbik nyert. Röviden tömören.

Üdv mindenkinek!

3 komment

Címkék: barátok meleg fiú London

Fuckoff Hungary: I can marry my better half in my new home!

2014.03.29. 19:51 oDeeey

A címért nem kérek elnézést. Ez most körülbelül olyan, mint amikor pár éve Till Attila a Megasztárban a Tóth Gabi rock produkciója után élő egyenesben csak annyit mondott: Ez kurvajó volt!... :D

Szóval a breaking news tegnap éjjel vacsorámat nyammogva a hotel ebédlőbjében látom az LCD-n, hogy legalizálták az azonos neműek házasságát Angliában és Wales-ben. Kidülledtek a szemeim egy pillanatra, majd a végigfutott hírcsíkot újra megskubiztam, és tényleg jól olvastam!!

Csodás hír!! Nagyon boldoggá tett ezen lépés, és éreztem a kibuggyanó büszkeséget szinte magamból.gay_marrige_meleg_hazassag.jpg

A melegek és a leszbikusok is legálisan élhetnek házastársi kapcsolatban, és házasságkötésük teljesen egyenlő jogokat biztosít számukra.

David Cameron angol miniszterelnök elmondta, úgy érzi ezen mozdulat egy üzenetet küld mindenkinek, hogy ténylegesen mindenki egyenlő - legyen az homoszexuáls vagy heteroszexuális.

A törvényváltoztatás életbe lépését követően azonnal volt néhány pár aki házasságot is kötött meleg vagy leszbikus párként.

Remek hírek ezek számomra, viszont elszomorító lehet nektek otthon. Most ezt úgy jó volna a fejéhez vágni a Vona Gábornak például, mint egy fricskát, de hát csak álmodozzunk... :D

Nem mellesleg ma Earth Hour van azaz Föld órája, tessék lekapcsolni a lámpáitokat és elektromos berendezéseiteket minimum 1 órára 20:30-tól! Részletek egy korábbi cikkemben.

Üdv.

13 komment

Címkék: london szerelem meleg jogok leszbikus melegházasság jogaik

Temze parti tavasz

2014.03.07. 00:28 oDeeey

Helló mindenki újból,

El vagyok veszve, tudom. Nemrég még boldog karácsonyt kívántam, most meg kellemes húsvétot lassan.

Tavasz van, remekül az idő itt Londonban. Habár a kishaverom még távol van, de ígérgeti, hogy most már tényleg nemsokára visszatér.

Meló most alig volt a jan-február szokásosan döglött időszak volt a hotelben. De ettől függetlenül mindig találtam valami elfoglaltságot.

Hiányzik viszont egyre inkább a fiú, Carl, és az hogy megölelhessem, vele lehessek.

Nem tudni bár, hogy mi lesz, amikor visszatér. Van egy sanda gyanúm, hogy ugyanaz, mint eddig. Én többet érzek és akarok mint barátság, ő meg nem.

No mindegy, majd elválik. Semmi újdonság nincs amúgy, mostanság rákaptam a parkokra, mert süt a nap és szép az idő.

battersea_bridge.jpg

A képen a minapi túrám alkalmával áthaladt híd látható.

Üdv.

3 komment

Címkék: tavasz meleg fiú

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.