guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Summerstorm - Nyári vihar

2012.04.07. 22:27 oDeeey

Húsvéti meleg filmet hoz a nyuszi, méghozzá ezúttal a Nyári vihar című alkotást. A sport, mint szenvedély, a homoszexualitás mint fő kapocs, és a szerelem mint egy olyan dolog aminek hatalma van - képes ráébreszteni olyan dolgokra érzőét, amit eddig talán nem is gondolt volna - erre épül ez a múvi.

Egy német tinédzser fiú sportolócsapat kis életét, de leginkább a kajakozó bandából egy meleg fiú, Tobi történetét meséli el ez a film. Tobi és Achim már gyerekkoruk óta legjobb barátok, nagyon szoros a barátságuk, olyanok mint az ikrek. Elválaszthatatlanok is, mindent együtt csinálnak: együtt edzenek, együtt tanulnak, és még sok érdekes dolgot. Megbeszélik a nőügyeket, segítik egymást, már amikor nem hülyéskednek és incselkednek egymással.

A nagy kajak bajnokságra készülnek, melynek örömére egy edzőtáborba költöznek, sátoroznak a csapatukkal. Achim épp hogy szerelmes lett egy kedves lányba, Tobi is első szárnypróbálgatásait próbálja megcselekedni, azonban furcsa érzés lesz úrrá rajta. Mintha nem igazán vonzaná a lány, viszont annál inkább Achim, a legjobb barátja....

Innentől kezdenek bonyolódni a dolgok, Tobinak rá kell jönnie, hogy meleg, és ráadásul szerelmes is, valamint az egyik ellenfél csapatukról még az is kiderül, hogy meleg kajakosokból áll.

sommersturm.jpg 

Eseménydús film, helyes férfi szereplőkkel, nyomokban sikamlós jelenetekkel, így 16 éven felülieknek ajánlott a megtekintés, de mindenképpen érdemes megnézni, egy kellemes kikapcsoló élményben lehet részünk drámával vidámsággal és izgalmakkal vegyítve.

A Nyári vihar című film online megtekinthető itt (német szinkron + magyar felirat):

4 komment

Címkék: film barátság fiú felfedező melegségét summerstorm

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr804370334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sefi32 2012.04.20. 12:19:10

Tavaly néztem meg ezt a filmet. Szerintem nagyon jó volt. Jól ábrázolta a főhős lelki vívódását. A stégen lévő első szexuális élmény pedig nagyon jóra sikeredett :D

oDeeey 2012.04.20. 23:40:06

@sefi32: Szerintem is nagyon jó film, tetszik a történet. Valóban, az erotikus jelenetek is ott vannak. ;)

arnoldpa 2013.10.28. 21:20:38

Ez k..va jó volt! :-)Teljesen feldobódtam tőle.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása