guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

You'll get over it - egy fiatal meleg sportoló története

2012.05.23. 18:59 oDeeey

A májusi filmajánlóban egy francia meleg filmet hoztam nektek, a címe: Túljutsz rajta (You'll get over it). Vincent, egy elismert és sportsikereinek köszönhetően kimagaslóan népszerű úszófiú, aki fiatalsága révén keresi az útját.

Azt gondolja, hogy biszexuális lehet, mert férfiakkal és nőkkel egyaránt próbálkozik, de egy idő után rájön, hogy igazán a fiúk érdeklik.

Képbe kerül egy fiú, Benjamin akivel az első pillanattól kezdve egy tapintható vonzalom alakul ki a két fiú között.

Amikor melegsége kiderül, és elterjed az iskolájában is. Ezért folyamatos megaláztatásoknak lesz kitéve, és a csapattársai sem rajonganak érte, kiközösítik.

Vincentnek van egy bátyja is, aki bokszoló, és a családon belül folyamatos harc van a két testvér között, így derül ki az is, hogy Vincent homoszexuális, mert bátyja egy családi vacsora alkalmával "leleplezi" testvérét. A szülők megdöbbennek, de pozitívan állnak a dologhoz.

Eseménydús film, melynek happy end-je van, érdemes megnézni - nekem tetszett. :)

A Túljutsz rajta - You'll get over it - À cause d'un garçon c. film online teljes hosszában megtekinthető eredeti francia szinkronnal és angol felirattal itt:

 

1 komment

Címkék: film sportoló meleg fiú homoszexuális úszóbajnok

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr394538049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2012.06.01. 03:03:40

Napok óta készülök megnézni ezt a filmet, de még nem sikerült, nem volt rá időm. El ne tüntesd innen, ha nem akarod, hogy kikarmoljalak a bőrödből! :D

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása