guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Hová vezet, amikor egy meleg és egy homofób találkozik...

2012.09.11. 14:44 oDeeey

A boxer címmel készített filmet a Szimpozion Egyesület kreatív munkatársa, a Meleg szemmel videóblog vezetője, arról, hogy milyen tipikus az előítéletek táplálása bizonyos emberekben - például a homofób emberekben.

Egy homofób és egy meleg találkozásának rövid történetét nézhetjük meg ebben a kisfilmben, mely megpróbál(hat)ja felnyitni a szemét mindazoknak, akik folyton csak ítélkeznek, hogy előbb ismerjék meg a helyzetet, és utána alkossanak véleményt akár az emberről, akár a homoszexualitásról.

a_boxer_snapshot01.jpg

A film igazán valós képet mutat a helyzetről, sajnos szinte ráismertem egy volt osztálytársamra, mert ő is hasonló mentalitású volt, mint a film főszereplője. Még megjelenésében is hasonló volt, de belsőre meg teljesen ilyen: beképzelt, felfuvalkodott, arrogáns alak.

fereg.png

Jól rávilágít a rosszindulattal telt emberek miértjeire... miért olyanok, miért ítélkeznek. A filmbéli homofób esetében is kiderül, hogy gyerekkorában verte az apja, őt és az anyját is, ezért válhatott belőle egy olyan felnőtt, aki bandába tömörülve keménykedik - a spanokkal; akinek élvezet másba belekötni, csak azért, mert a saját életével elégedetlen.

hanyok_toletek.png

A teljes cselekményt nem írnám le, érdemes megnézni a filmet, és biztos vagyok benne, hogy mindenkiben érdekes érzéseket vált ki.

A filmet itt tudjátok megtekinteni:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr654760009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása