guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Temze parti tavasz

2014.03.07. 00:28 oDeeey

Helló mindenki újból,

El vagyok veszve, tudom. Nemrég még boldog karácsonyt kívántam, most meg kellemes húsvétot lassan.

Tavasz van, remekül az idő itt Londonban. Habár a kishaverom még távol van, de ígérgeti, hogy most már tényleg nemsokára visszatér.

Meló most alig volt a jan-február szokásosan döglött időszak volt a hotelben. De ettől függetlenül mindig találtam valami elfoglaltságot.

Hiányzik viszont egyre inkább a fiú, Carl, és az hogy megölelhessem, vele lehessek.

Nem tudni bár, hogy mi lesz, amikor visszatér. Van egy sanda gyanúm, hogy ugyanaz, mint eddig. Én többet érzek és akarok mint barátság, ő meg nem.

No mindegy, majd elválik. Semmi újdonság nincs amúgy, mostanság rákaptam a parkokra, mert süt a nap és szép az idő.

battersea_bridge.jpg

A képen a minapi túrám alkalmával áthaladt híd látható.

Üdv.

3 komment

Címkék: tavasz meleg fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr885846972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hmhmhmmm 2014.03.07. 22:07:14

Mikor Londonban jártam, a parkok tetszettek a legjobban. Tényleg rá lehet kapni.
Ha még nem ismered, a Regent's parkon belül a Queen Mary kertjét ajánlom! Kevésbé látogatott, csendes, szép, nekem ez volt a kedvenc. :)

tucat 2014.03.08. 01:39:50

Riadaaaóóóuuu!
Nyomás, fiúk! Fel a fára!
Megjött a blogunk bik..., gazdája! :D
Na, végre-valahára! :)
Üdv, Gazda! ({)

De, mienk Gazda! Mintha kicsi romlik tied magyar! :D Még te szól érthetően, de te vagy egy kicsi szétszórt, és ott van kicsi angol grammatika tied ban- mondatok, is. Ért- példa: az "áthaladt híd" (the crossed/passed bridge). :D
Nos, ilyen, főleg szenvedő igenévképzésen alapuló, befejezett ('present perfect'), szenvedő (passive) nyelvtani szerkentyű, mely az angolban általános, csak hagyományok szerint fordul elő a magyarban, szabályszerűen tárgyas (ez nem azonos a tárgyas ragozással - ír-írja; olvas-olvassa, szeret-szereti...) igékből képezve [melléknévi igenevek, pl. hátrahagyott, túlhaladott, , törött, elmúlt (időszak)...; vagy cselekvő igéből főnév: menekült ('refugee', az, aki elmenekült), alkalmazott ('employee'), halott (melléknévi igenév is, de archaizmus is: 'aki halált halt', s ez esetben főnévi jelentésimpulzussal), stb.]. Igaz, főleg a sportriporterek bosszantó nyelvmiskárolása nyomán, sajnos elterjedőben van; pl. a tavalyi bajnokságot "megnyert" (helyesen: megnyerő - mert múlt idejű, befejezett szemléletű, cselekvő melléknévi igenevek egyszerűen nem léteznek a magyarban, csak jelen idejű alakúak, amelyek múlt időre utaló időhatározóval állhatnak) csapat; a tegnap három gólt "berúgott" (helyesen: rúgó, esetleg berúgó) játékos. A "megnyert csapat" (jelzős szerkezet, melyben a "megnyert" jelzője az eseményt nyelvtanilag elszenvedő "csapat"-nak) azt a bandát jelentené, amelyet valaki, mondjuk a sikeres kártyajáték tétjeként birtokolhat a parti után, vagy azokat a játékosokat, akiket az edző meggyőzött a taktikája helyességéről. Látható, hogy a csapat mindkét esetben passzív elszenvedője a történéseknek, nem pedig cselekvő. Ugyanígy, a (pl. vonat alá) berúgott játékosnak sérülései és fájdalmai lehetnek, kivéve, ha előtte eszméletlenül berúgott (de ez már cselekvést jelentő, múlt idejű ige, nem pedig melléknévi igenév)...

Tucat se azért lökött, mert az este sokat lökött. :P De nehogy azt mondd holnap, hogy a "tegnap örült tucat őrült"! Mert akkor, biz' isten, felülök a nemzeti Sólyom (egy gépből álló, büszke légiflottánk :P) hátára, és meg se állok Londonfalváig - vagy míg a Sólymot meg nem izéli a turul - hátulrul! És nem ám az "őrült", hanem az "örült" szó miatt! Irgum-burgum! :D

Na, de ez mind azé' van mostan itten, mer' örülök! Nagy öröm, hogy végre megjelentél, és jól meggyomrozhattalak! :D
Remélem, rövidesen szívderítő eseményekről tudsz nekünk beszámolni! Mondjuk, olyasmiről, hogy kitartó, hű társad is van a kellemes, tavaszi sétáidon, aki hosszú éveken át szeretne veled kutyagolni a Zélet kacskaringós ösvényein! Úgy tűnik, leginkább Carlnak örülnél. Nos, én szorítok teljes erőmből, és szerintem nem is egyedül! ;)
(Csak a nyelvlecke ismétlése, és persze, a tréfa kedvéért: nem mindegy, hogy a "sarokba szorított Carl"-ról beszélünk, vagy arról, az izgalmas élményedről, hogy sarokba szorított Carl. Ugye? ;) :D)

Welcome! - "Ennyi is bőven elég lett volna, te, eszelős, igen lökött jószág!" - bosszankodott oDeeey.
Oké, fogadd meg hmhmhmmm tanácsát, és látogass el a Queen Mary's Gardenbe, mert ott tutira nem járok egyhamar, s a nyugalmad ekként garantált - egyelőre! :D
És gyakrabban nyikorgasd meg a blogod ajtaját! ;)
({)

tucat 2014.03.10. 16:27:31

Kitűnő az attitűdök mélyére hatoló, új kérdés, és a válaszadók csoportosítása is tetszik!

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása