guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

A melegek és a népességfogyatkozás

2011.06.03. 18:27 oDeeey

Szerintem egy nagy baromság, amikor ezt a két dolgot hozzák össze - az okos heterók és/vagy homofóbok. Sokan így gondolkodnak:

A melegek miatt fogy a népesség. Ezért a melegek semennyire sem viszik előrébb a társadalmat létezésükkel.

Tényleg?! Kérdem én. Jó, az olyan melegek miatt mint én akik nem akarnak gyereket, valóban fogy(hat) a népesség. Csak nem értem ez miért baj... Épp elég nagy demográfiai hullám van, Illetve ott van hány olyan ember, aki esetlegesen nem is meleg, még sincs családja, nem hoz világra és nem nevel fel egyetlen gyereket sem...

Amúgy meg, ugyebár amikor a melegek házasodási jogaikért harcolnak, vagy valakiről kiderül, hogy meleg és gyereket nevel, szintúgy pattognak a homofóbok. Akkor miről beszélünk? A demográfiai csökkenés szóval nem hiszem hogy a melegek miatt van. Talán, ha biztos anyagi hátteret tudna ebben az országban biztosítani a magyar kormány, akkor a heteró párok biztosan több gyermeket vállalnának :)

Véleményeket, kommenteket továbbra is szívesen veszek! :)

Következő posztomban egy brit, Londonban játszódó filmet mutatok be, természetesen 2 meleg fiúról szól.

5 komment

Címkék: melegek meleg párkapcsolat homoszexuális népesség gyermekvállalása

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr952954788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miranda* 2011.10.22. 23:07:31

szerintem is tök marhaság az ilyen megállapítás, mellesleg inkább legyen népességfogyás minthogy sok olyan gyerek szülessen akiket aztán nem is szeretnének és foglalkoznának velük, hanem csak azért, hogy nõljön a népesség... Mmm :/

anonimália 2012.01.19. 22:29:11

Most mondjam azt, hogy manapság annyi mindent a melegekre kennek, ez már igazán csak hab a tortán? :) Szerintem elsősorban az az oka a népességfogyatkozásnak, amit te is írtál: nem jók a feltételek Magyarországon a gyerekneveléshez.
Az állatok se szaporodnak, ha nem tudnak mit adni a kölykök szájába, mert nincs élelem - ez nyilván egy sarkítás, de ha nincs elegendő pénz, mert 20 év alatt fizeti vissza az ember a diákhitelt, és akkor lakása még nincs, annak is 20-30 év a törlesztője stb., szóval örül, ha magát el tudja tartani, akkor nyilván nem az lesz az első dolga, hogy gyereket vállal. Ez szerintem teljesen logikus, nem tudom, mit akarnak belemagyarázni a nagyokosok.

tucat 2012.01.19. 23:29:00

@anonimália:
Igaz. Talán annyival még kiegészíthető, hogy az jó néhány állatfaj rabságban sem szaporodik. Ez az emberre nézve, némi, aktualizáló finomítással mifelénk kb. így fogalmazható át: a kiszámíthatatlan, kaotikus viszonyok és zavaros perspektívák talán még az anyagiaknál is komolyabb problémát jelentenek, és nem csak a népszaporulat szempontjából. Kedvezőtlen anyagi kondíciók, de igazságosabb, átláthatóbb, rendezettebb viszonyok közepette, amikor is érvényesülnek bizonyos alapértékek (összetartás, szolidaritás...), a népszaporulattal semmi baj sincs. Gondolom, világos, hogy miért. Nem, persze, hogy nem azért, mert olyankor kevesebb a meleg! :D
A melegek megbélyegzése és minden bajért való okolásának más oka van: az egyház hatalmi törekvései és a befolyásának a növelése, amelynek sajnos jelenleg kedveznek a hazai hatalmi-politikai viszonyok. Ha az egyház feladná, vagy csak fellazítani engedné az ősi dogmáit, amelyekben a puszta léte és ereje (=az embereket félelemben tartó hatalma) gyökerezik, azonnal összeomlana. De erről Odeeey más bejegyzései alatt már esett szó bővebben is.
Sajnos az egyházi befolyás növekedése nem magyar jelenség, például Oroszországban is nyomul a pravoszláv egyház, és borzalmasan sötét, az emberi jogokat semmibe vevő jogalkotási kényszerbe tudja hozni a városok és "rajónok" (nagyjából megyék, tartományok) vezető, jog- és rendeletalkotással felhatalmazott politikusait. Ráadásul a tömegbázisa is ijesztően nő. Egy példa a pravoszláv egyház szellemiségének a jogalkotásban való megjelenésére: országszerte nő azoknak a településeknek a száma, ahol törvényerejű, helyi rendeletekkel tiltják a homoszexualitás bármilyen megjelenítését, így újságban, irodalmi alkotásokban, filmekben, vagy akár nyilvános vitában sem eshet szó e "perverzióról, betegségről". Sőt az egyház célul tűzte ki, hogy a melegek emberi méltóságát sértő, és emberi alapjogait súlyosan korlátozó törvényeket alkosson a Duma (Federációs Nemzeti Tanács, ez a mi Országgyűlésünknek felel meg).
Hát, így halad a világnak világossága. :)
Azért fel a fejjel! Minden sötét éjszaka után felkel a nap! Akkor is, ha felhős a hajnali ég. ;)

HAngel 2012.08.18. 15:03:42

Szerintem a népességnek többet ártanak a közúti balesetek (rossz utak és közlekedési viszonyok), a gyilkosságok és betegségek, mint a melegek. Én alapjáraton úgy voltam vele, hogy nem érdekel, homoszexuális leszek-e, vagy biszexuális, vagy heteroszexuális, egyvalami sosem fog változni. Nem akarok saját gyereket. Mármint, kérdem én, miért szülünk még több gyereket, akinek segítségre és támogatásra lesz szüksége, aki elhagyatottságra, magányra és szenvedésre lesz ítélve, ha van már így is elég ilyen gyerek? Én azt mondom, hogy amíg lesznek árva gyerekek ezen a planétán, én nem szülök sajátot, inkább megpróbálok segíteni egy olyanon, akinek a szülei valamilyen oknál fogva már nem voltak képesek tovább vigyázni gyermekükre.

HAngel 2012.08.18. 15:13:08

Hopsz, mármint arra gondolok, hogyha bármi is történne a szülőkkel. Bocsánat, csak visszaolvasva jöttem rá, hogy ezt kihagytam a mondatból.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása