guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Oroszország elnémítva - Allout felhívás

2012.02.08. 21:05 oDeeey

Fontos közlemény. tucat nevű hűséges olvasónk jelezte számomra az alábbi felhívást, melyet egy levélből idézett:

Hihetetlen.

Holnap, politikai vezetők Szentpéterváron egy olyan új törvényt fognak megszavazni, ami illegálissá tenné nyilvánosságban beszélni arról milyen melegnek, leszbikusnak, biszexuálisnak, vagy transzneműnek lenni.

Aktivisták az egész országban megpróbálnak megtenni minden tőlük telhetőt, hogy megállítsák ezt, de attól tartanak nem lesz elég a munkájuk - ez az egész szabályozás akár országosan is elterjedhet ha nem szólalunk fel!

A világ minden pontjáról szükségük van a támogatásunkra, mégpedig gyorsan.

Rászánnál 2 percet sürgős felhívásunkra, és felemelnéd a hangod az ügy érdekében? A világ több tájáról is kapcsolatban vagyunk nagykövetségekkel, a petíciót pedig hamarosan továbbítani fogjuk.

www.allout.org/russia_silenced

Én alá is írtam a petíciót, a honlapon keresztül, és bízom benne, hogy elérünk ezzel valamit. Kérek mindenkit írja alá, mert itt az emberek egyenlősége és a jogaik forognak veszélyben.

Segédlet, hogyan írhatjátok alá a petíciót:

1. Kattintsatok a linkre: http://www.allout.org/russia_silenced

2. A megjelenő weboldal jobb oldalán lesz egy űrlap, melyet ki kell tölteni az alábbiak szerint, és elküldeni a SIGN gombra kattintással.

allout.jpg

Ma aztán utánakerestem a dolognak, és elfogadták a törvényt. Így aztán jelen helyzetben - ha Oroszországban lennénk - illegálisan írnám ezt a blogot, tilos volna beszélni arról milyen érzések kavarognak bennem melegként, nem lenne megengedett egyetlen szót sem beszélni a homoszexualitásról nyilvánosan.

A petíciót továbbra is alá lehet írni, a linkre kattintva, és tegyétek meg ti is, mert valóban, mint tucat írta:

Ne higgye senki, hogy ami Oroszországban történik, ahhoz semmi közünk, mert messze van, mi közünk hozzá! Ami ma ott történik, az könnyen itt is izzasztó valósággá formálódhat alattomosan! Gondoljatok csak az Alaptörvényre, a családok jogállásáról szóló törvényre, meg egyáltalán a hatalomnak az egyház támogatása iránti szükségére... Ez nem a melegek ügye, hanem az emberi méltóságot és alapjogokat érintő kérdés, amely mellett senki sem sétálhat el zsebre dugott kézzel!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr274079615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2012.02.15. 22:34:51

Вот, несмотря на никакой международный протест, настоящие олигархи всё ещё смели решить закон, наверно боявшись потерять поддержки проклятой православянской церкви. Чёрт возми их! Ничего, продолжаем боръбу за равноправие людей!

tucat 2012.02.25. 00:10:48

Íme, nálunk is alakulnak a dolgok:
www.frissmeleg.hu/2012-02-24/a_kirekesztes_nem_tudomany
Most a kirekesztés tudományos megalapozása zajlik éppen állami támogatással, s ha békésen szendergünk, akkor nekünk is kuss lesz, mint az oroszoknak...
Szép álmokat! :)

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása