guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Otthon a világ végén - A home at the end of the world

2012.02.23. 21:10 oDeeey

Ezúttal egy olyan meleg filmet ajánlok nektek, melyben szélsőséges jelenetek is vannak ugyan, de egy esti filmnek épp elmegy. Bevallom őszintén nekem az első fél óra után már unalmasnak tűnt, de gondoltam azért megosztom veletek, hátha másnak elnyeri a tetszését.

Jonathan és Bobby tinédzserkoruk óta ismerik egymást, és mondhatni elválaszthatatlanok.otthonavilagvegen.jpg

Amikor Jonathan-t New Yorkba szólítja az egyetem és a jövője, Bobby otthon marad a szüleivel Clevelandben.

Idővel azonban Bobby sem bírja tovább, és Jonathanhoz költözik, aki eléggé bonyolult, nem épp mindennapi kapcsolatban él az extravagáns Clare-rel.

Majd ezek után kezdetét veszi hármójuk közös, botrányoktól sem mentes családi élete...

Mi lesz ebből? Egy igazi szerelmi háromszög? Meglehet.

Az Otthon a világ végén teljes hosszúságú filmet (angol szinkronnal, és youtubeon bekapcsolható magyar felirattal) itt tudjátok megnézni:

2 komment

Címkék: film barátok szerelem meleg párkapcsolat gay movie világvége otthon homoszexuális háromszög

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr634188236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2012.03.02. 23:42:50

Úgy? Hát a szeretet szentsége felforgatja és kiszorítja a hagyományos keresztényi család szentségét?! Na, ezt tudja meg Harag püspök és Tömjén s/s! :D

Tudom, a történet nem valódi, de ehhez hasonló, spontán szerveződésű szeretetközösségek bizony léteznek sokfelé, talán még a kies, múltba (régi szép idők...) révedő tekintettel a királyság maszlagja után sóvárgó honunkban is... Mert a sátánt talán meg lehet állítani, el lehet kergetni egy fakereszttel, meg egy fokhagymafüzérrel, de a szeretet sokkal szívósabb portéka annál, atyuskák, amint azt Jézus barátunk is igazolta a vértanúságával. Ja: számomra ő a szeretet egyik közismert vértanúja, és lám, ma is vannak "reinkarnációi", akik élhetővé varázsolják ezt a rideg világot a puszta jelenlétükkel és kisugárzásukkal, noha a legtöbbjükről senki sem tudja ezt, még a közelükben élők közül is jó, ha páran sejtenek valamit e "fura", derűt sugárzó lények lényegéről... :)

A film valóban nem eseménydús, nem pörögnek a figurák sem fizikailag, sem pedig mániákusan az eufória és a depresszió szakadéka közt, nincsenek nagy kontrasztok sem a vizuális, sem a hangeffektekben, esztétikailag már-már (szándékoltan) monoton a produkció, de a háttérgondolatok, amelyeknek az asszociációi végig kísérik és kísértik az érzékenyebb lelkű nézőt, bizony a filozófiai és etikai mélymerüléshez szokottakat is próbára teszik: máris lehet lehengeríteni a szőnyeget, hogy kezdetét vehesse a gyökerekig ható vitába fulladó moralizáló zsinat, jó esetben eucharisztikus liturgiával a végén. Persze, nem kötelező a deepdiving, ennyire mélyre nem kell elmerülni; bizonyára akad a nézők közt olyan is, aki a szeretetkapcsolatok megejtő, de még a felszín közelében is morális buborékoktól zavaros, langyos vizébe mártózással is beéri. Az is valami, ahhoz legalább nem kell komolyabb előkészület, sem drága búvárfelszerelés. ;) :)

sefi32 2012.04.20. 12:17:10

Ezt én olvastam könyvben. Nagyon tetszett. Viszont a film az nem jött be. Nem adta azt vissza, amit a könyv nyújtott. Csalódás volt számomra.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása