guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Vajon léteznek divatmelegek?

2011.04.20. 19:58 oDeeey

Érdekes kérdés ez. Hallani olyan kritikákat, hogy "meleg.. jah, manapság ez a divat" ...

Nos. Mint köztudott, a melegek nem maguknak választják nemi identitásukat. Ebből kiindulva, az hogy valaki csak divatból legyen meleg, szerintem kizárt.

Van egy heteroszexuális, ha neki azt mondaná valaki hogy holnaptól éljen melegként, nem tudna. Mert nem az, és nem tudna azzá válni, mint fordítva sem, melegekből sem tudnak heteroszexuálisok lenni.

A másik dolog, hogy ez a már blogban ismertetett hátrányokkal, lenézéssel stb jár, szóval kétlem hogy bárki is divatból adná magát ki melegnek...

Következő témám a blogban az lesz, hogy konkrétan mitől alakul ki a homoszexualitás - orvosi szemmel vesézem ki ezt a dolgot.

Szólj hozzá!

Címkék: homoszexualitás divat melegek

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr132843248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása