guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Get real - Nyílt lapokkal

2011.12.29. 22:23 oDeeey

A Get real című film egy 16 éves meleg tinédzser fiú - Steven Carter - történetét mutatja be.

getreal.jpgSteven egy helyes arcú fiú, tipikus édes brit kiejtéssel, keresi az útját mind a szerelmet illetően, mind szexuális téren.

Az iskola éltanulója, rendszeresen ír cikkeket az iskolaújságba.

Nyilvános wc-kben találkozgat fiúkkal, és ki tudja miket csinálnak, mígnem egyik alkalommal a wc előtti parkban várja, hogy kijöjjön, akivel papíron értekeztek, és igencsak megdöbben, amikor szembesül azzal, hogy az illető egyik osztálytársa, John az. Aki mellesleg az iskola meghatározó személyisége, nagyszerű sportoló, viszont melegségét nem igazán ismerte be még saját magának sem.

A fiúk egyre többet találkozgatnak, élvezik az időt közösen. Együtt is alszanak, fürdenek John-éknál, tehát iskolán kívül, teljesen jól működik a kapcsolatuk. Viszont sulin belül titkolják meleg kapcsolatukat, John rengeteget aggódik, mi lesz, ha valaki rájön homoszexuálisok.

Steve azonban névtelenül megírja másságáról szóló cikkét, melyet cenzúráznak, és nem kerül bele a magazinba, melyre pályázott több cikkel is.

John mindeközben lánnyal is randizgat, amikor ez kiderül Steve-nek rosszul esik. Futóversenyen vesz részt a szívtipró, miután az öltözőben arra jutnak, hogy ha a cikk miatt kiderül a kapcsolatuk, akkor ennyi volt, és szakítanak, egyébként is a lányt választaná inkább John.

Steven egy másik cikke így is díjnyertes lesz, és a díjátadón felhívják a színpadra, elmondja, hogy volt egy cikk amely egy meleg fiúról szólt, és azt ő írta. Nyilvánosság előtt felvállalja, hogy meleg, majd előbújását hatalmas taps nyugtázza. Ezt követően pedig a film végéhez közeledünk, melyet nem árulok el, nézzétek meg! :)

A Get real - Nyílt lapokkal című film teljes hosszában, itt tekinthető meg (angol szinkronnal és magyar felirattal):

3 komment

Címkék: film meleg real get nyílt fiúk biszexuális comingout srác lapokkal

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr533503007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2011.12.31. 01:57:46

Öregem, oDeeey, nem semmi filmeket válogatsz össze!
Meg kellene nézniük ezeket a jogalkotóinknak is. Nem fogják, rá se lehetne venni őket, hiszen olyan mélyre ők semmi szín alatt nem hajlandók süllyedni, hogy ilyesmire akár csak egyetlen percet is pazaroljanak. Már csak az hiányozna az ő magas tekintélyüknek! Ha Johnynak vállalhatatlan, akkor egy erkölcsös (mi is az?) kereszténydemokratának illik minimum mereven elhatárolódnia a nemzet jövőjét fenyegető fertőtől! :@ A véres-vérbeli jobbikról nem is beszélve... Az ám! Útlevél és útiköltség nélkül utazik tízmillió ember órákon belül a Magyar Köztársaságból Magyarországra! Szigorúan középkori, vallásos erkölcsök, megtisztuló (köz)élet, gyönyörű, boldog jövő vár ott kicsi nemzetünkre, mely immár garantáltan nemhogy kihalni nem fog, hanem boldogan sokasodik az új, szabad, isten által szeretett és támogatott hazában! Sajnálom, ezt nem tudtam magamban tartani, és, to tell the truth I could shout about it till dawn. MPs, where are your eyes?!
Á, semmi értelme, hagyjuk. Szóval a film jó. A magyar szöveg néhol pontatlan kissé, de a lényeget mindenütt visszaadja, és azt hiszem, bárki is írta, hálásak lehetünk neki, mert az angolul nem beszélő honfitársaink számára is teljes lehet a filmélmény a szövegíró munkájának köszönhetően.
Bár a történet fiktív - kicsit különös is lett volna a közelmúltban, még a jó öreg Angliában is egy ilyen, a suli nyilvánossága előtti előbújás -, ilyesmit egy önmagával is súlyos küzdelmeket vívó kamasz ember aligha képes vállalni és kivitelezni. Johny, első látásra zavaros és a mélységi, a személyiség minden szegmensére kiterjedő szorongással küzdő, jellemtorzult figurája épp ezért életszerűbbnek tűnik: iszonyúan szenved az eredeti, saját énje produkálta érzelmek és a miliő előtti megszégyenülés, teljes megsemmisülés már-már szkizofrén állapotától. Azt hiszem, ez a valóságban is ehhez hasonló mélységű dráma lehet a meleg fiatalok többségének az életében. Szívesen olvasnék akár itt is erről beszámolókat, de nem különösebben reménykedem, mert a két évvel ezelőtti bátortalan, hazai előmerészkedést most ismét a teljes csend és sötétség kezdi felváltani, jól tudjuk, miért, s reméljük, csak rövid átmeneti időszakról van szó. Azért nem tűnik túl intelligensnek az, amit a kis társadalmunk művel önmagával. Igen, önmagával teszi mindezt, legyen szó cigányokról, zsidókról, melegekről..., csak hát fogalma sincs róla, mert..., de most ezt is hagyjuk, mert ha belefogok, részint sose lesz vége a kommentnek, másrészt abban sem vagyok biztos, hogy a blogot látogatók értenék, amiről beszélek. Miért? Például azért, amiért a melegeket is képes megosztani a felvonulás kérdése, hiszen sokuk karneváli produkciónak véli. Igen, sok helyen ma már egy kicsit az is: össznépi ünnepély, de nálunk a jog- és esélyegyenlőségért folytatott küzdelem és a diszkrimináció elleni tiltakozás egyik formája, s ha jól belegondolunk, nem is oly sok egyéb lehetőség van erre mifelénk, amely kellően figyelemfelkeltő lenne, s úgy fest, hogy a közelebbi jövőben ez így is marad. Ez viszont tényleg látványos, nem lehet nem észrevenni, kapja is a meleg társadalom rendesen érte a politikai vezénylettel lekent közpofonokat.

Szóval, kösz a filmélményt, oDeeey! S ha a Magyar Köztársaságban már nem találkoznánk többé, akkor boldog, de legalább nem boldogtalan új esztendőt! Viszlát Magyarországon! És fel a fejjel! Jó magasra! ;)
Fogadd el ezt is, ki tudja, hátha nem értéktelen, és lehet, hogy nem is osztogatja a sors túl bőkezűen, meg aztán őszinte érzelmek indítják, hisz tudod, tudnod kell már:

({)

Vigyázz! Azt hiszem, ez most nagyon erősre sikerült! Jobb, ha mély levegőt veszel előbb! :)

tucat 2011.12.31. 11:47:57

Firstly: I wish you a happy and prosperous New Year!
Secondly: Come what may, you all have to stay alive!

Thirdly, as additionally: Isn't it high time to make our decision:
EU, or ban?
(I mean, the man who's name is hidden here, is totally unreliable who changes with every wind. You may say he isn't, on the contrary he is obstinate! Okay, then just have a look at his past twenty-year career to understand what I think about, though this time he seems to be a stubborn man who won't give way - well, we'll see... ;) I know some, like two third 'wise' majoríty, think this is not a clever guess of mine (remember, "no one has the right to intervene in Hungarian lawmaking", and this nightmare is coming thrue, I am afraid). So, I am sure it is! And not because it's mine - as well. :))
God, Homeland, Family! - P. H. (Peter Hatred ;))
Isn't that yonder guy sweet and funny indeed too? xD

So all have fun this night, and take care in the new year! Hungary needs you although she has serious difficulties with recognizing this simple fact - so far. :)

Dozen of hugs, guys! :)

Fabien (törölt) 2012.08.10. 22:38:51

Megnéztem, nagyon tetszett! A legjobb az, hogy életszagú; nem kitaláció, nem egy sci-fi, ami két évszázad múlva játszódik az űrben, hanem mai, átlagos, bármikor, bárkivel, bárhol megtörténhetne. És meg is történik. Az alkotók is jó munkát végeztek; végig megfelelő a film ritmusa, van benne dráma, feszültség, öröm, bánat, minden. A Stevent alakító fiú jól játszik, a partnere kevésbé, szerintem nem is illenek egymáshoz. De ez nem befolyásolja jelentősen a film élvezhetőségét. Ajánlom mindenkinek!

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása