guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Fura karácsony...

2012.12.24. 22:20 oDeeey

Ismét itt a Karácsony. Idén a család nélkül töltöm, ami egy picit lehangol, mert jól esne megölelni őket, együtt lenni a szeretteimmel, mint eddig minden évben.

Tervbe volt véve, hogy hazalátogatok karácsonyra, de mivel elég nehezen indultak be a dolgok, későn lett állásom és nem is jár még szabadság csak majd 3 hónap után - így ez a terv meghiusult.

Ez is csak egy nap a sok közül, majdcsak túlélem valahogy. Van skype, van telefon és facebook, ahol elérjük egymást. Mára például élő bejglisütést tervezek skypeos közvetítéssel anyu felé, addig is "együtt töltjük" az ünnepet.

A múltkoriban pedig megléptem egy nagy lépést: előbújtam a tesóimnak! Nem épp így terveztem, de így alakult: üzenetben meséltem el a történetet. Öcsém meglepően jól fogadta, teljesen megértő volt, meglepte de nem sokkolta. Húgom meg pont a fordítottja, nem akarja elhinni, nem tudja felfogni... érti, meg azt mondja nincs vele baja, csak nem hiszi el... Kíváncsi leszek a továbbiakra, bízom benne hogy semmi változás nem áll be emiatt a kapcsolatunkban.

A karácsonyi láz Londonban már november óta tart, így lassan unalmas lesz mindenhol a fenyőt nézni meg a csícsás kirakatokat, de valahogy jó érzéssel tölti el az embert.

A munkahelyemen folyamatos a stressz, néhány supervisor csak ordibálni tud, amit én eléggé megsínylek, viszont nem fogom hagyni magam, és kikérem magamnak az emberhez méltó beszédet. Erről csak ennyit, mert felhúznám magam.

Szóval megvagyok, jól vagyok, túléltem a világvégét, és remélem ezt a karácsonyt is túl fogom... - még ha egyedül is.

darren_criss.jpg

Boldog Karácsonyt kívánok ezzel a szépfiúval! :P

6 komment

Címkék: karácsony gay homoszexuális srác meleg fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr334979638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2012.12.24. 22:58:28

Jól van, oDeeey, ezek összességében nem is rossz hírek. Még az ordítozó főnök is elviselhető jó pénzért, viszonylag jó pénzért, ámde azért megemlítheted neki, hogy te kontinentális "rat" vagy, aki sokkal jobban érti a moderált beszédet, sőt, még meg is hálálja a munkája minőségével. ;)
Remélem én is, hogy a tesóid szép lassan feldolgozzák a rólad szóló, számukra nyilván mellebvágó információt, és bölcsen szembenéznek a tényekkel, elfogadva őket. De lehet, hogy kell nekik némi idő, hogy leülepedjen bennük, és világos legyen nekik, hogy valójában mit jelent ez, elsősorban neked, de némiképp nekik is. Mivel úgy tudom, nagyon rendes kis krapek voltál mindig is, megbecsültek és szerettek téged mindig, nem hinném, hogy a torkukon akad a falat. :)

Akkor hát, boldog karácsonyt! S ha nem szólnánk egymással addig, boldog új esztendőket is, sokat! ;) ({) :)

Voltar 2012.12.31. 23:10:38

BÚÉK. Az eddigi írásaid szerint jó lesz.

tucat 2013.01.01. 01:14:06

Hi,
Now I am sitting in front of the screen and watching (Euronews)how UK welcomes 2013 (almost mispelled the date :D), and I hope you are there, somewhere in the crowd (now the nice song of Paradise is going on, but the music is changing minute by minute). The whole sky is playing in the lights and colours of the excellent fiireworks, so it is awesome, now even with Gangnem style and with any other style... :D

A fenébe, magyarul is tudunk ám, szóval: BUÉK!

And the same neked is, Kedves Voltar! És mindenkinek, of course, who's alive all around the world!

It is how it is, I don't want to check how I've spelled the words, here I am, and so...! :D What can we do with the drunken dozen...? :D
okay, I wish all you a happay new year! And this is the point of all! ;) :D Cheers! (Hukk! :D)

tucat 2013.01.08. 19:41:56

Fura karácsony, de néhol, némely ügyben sikeres év:

Dear...,
What a year!

Thank you for everything you do to help us fight for equality, all over the globe. As an All Out member you're a very important part of a global movement making change happen each and every day – and it's working.

And, in December, we reached our challenge goal, raising over US$100,000 in less than a week to power our campaigns against anti-gay laws around the world in the coming year.

Check out what an unbelievable year we've had because of you - then SHARE it with your friends by forwarding this email or clicking on the image!

act.allout.org/go/1500?t=1&akid=1072.874462.AeXr4x

oDeeey 2013.01.09. 22:58:01

@Voltar: B.Ú.É.K.
@tucat: B.Ú.É.K.!! Igen, tucat papa eltalálta! :D Én is ott álltam a tömegben szilveszter éjjel a csodás tűzijátékra várva. A Westminster Apátságig jutottunk csak, mivel későn mentünk oda... kellett nekem dolgoznom aznap (meg főleg másnap... 2 óra alvás és másnaposság kíséretében XD) de így is nagyon szép volt, soha nem felejtem el.
Az éjjel is jól telt, iszogattunk, jöttünk-mentünk.

Boldog Új évet hát! :)

tucat 2013.01.09. 23:32:30

Be careful what you say! I wish you always the same! :D
Do you mean the church inside? ;) What the fuck! I see you do your best tehere, pater oDeeey! :D

Tucat monk(ey) :S :D

Röviden? Jó: BUÉK! :D

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása