guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Ennyi volt...

2012.09.23. 21:51 oDeeey

... na nem a blogot hagyom abba, nem kell aggódni, csak az itteni életem.

Végre sikerült elindulni az álmaim felé vezető úton. Legalábbis úgy néz ki. Új életet szeretnék kezdeni, magyar mentalitású emberek nélkül, új környezetben, új barátokkal. Erre fogok törekedni.

Ahogyan azt olaszországi beszámolómban említettem, itthon voltam egy időre, de nem akartam sokáig maradni.

leave.jpgÍgy aztán az októbert már Londonban kezdem! Bizony, a hét végén indulok, magam mögött hagyva a negatív dolgokat, a megaláztatásokat, melyeket melegként magyar földön kaptam, (és kaphatnék) és előre tekintve, szeretném megtalálni a számításomat.

Persze a sok rossz mellett itt hagyom a barátaim is, a rokonaim, tesóim. Ez már kevésbé jó érzés, sőt nagyon is nyomasztó most még, viszont tudom, hogy helyesen cselekszem. Mennem kell, mert itt nem vagyok boldog, és többre akarom vinni. Vágyom a jobbra, és igyekszem minden erőmmel azon lenni, hogy valóban jobbá is változzanak a dolgok.

A meleg fiú blogja ettől még nem zárul be. Folytatom internetes naplóm írását, melyben remélem hogy egyre több pozitív dologról tudok majd beszámolni Nektek! :)

Egy rögtönzött, igazából indulatverssel búcsúzom most tőletek egy időre, viszont figyeljétek a blogot, mert egyszer csak jelentkezem, addig is szavazzatok, írjatok nekem üzit, vagy olvasgassátok eddigi bejegyzéseimet.

Csók a családnak! :) and don't forget to MIND THE GAP! :D

Magyarország, ne sirass! Én sem miattad hullajtom könnyem, csak azon emberektől való elbúcsúzás miatt, akiket szeretek.

Elűztél innen, mert nem nyújtottál számomra meleg táptalajt,

ehelyett sanyargattál társadalmaddal, és mentalitásoddal te nyomorult!

Mi jogon kérnéd hát, hogy legyek büszke magyarságomra, ha való önmagam sem lehettem saját hazámban?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr404796491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven_blogol 2012.09.24. 17:16:48

Sok sikert!
Találd meg kint a számításaidat!
De ne nézz vissza, már ne légy többé magyar! Törekedj az abszolút beolvadásra kint!
Bon voyage! Buon viaggio!
Good luck!

KisPoczok · http://kispoczok.blog.hu/ 2012.09.25. 20:00:23

Remélem terveid megvalósulnak és jól fogod érezni magad a bőrödben!
Ha a magyarságod nem is olyan fontos a lelkedre azért vigyázz! :)

Válj olyan emberré, aki szeretnél lenni és akire büszke vagy!

Ehhez kívánok sikereket és beteljesült álmokat!

Vigyázz magadra és ne felejts el helyzetjelenteni!

Poczokölelééés! :)

mangalor 2012.09.29. 13:13:06

Először is, sok sikert, boldogságot kívánok Angliában, remélem, be fogja váltani a reményeidet, és azt kapod majd attól az országtól, amire vágysz!
Másodszor, azért én mégis azt mondom búcsúzóul, hogy bármennyire is dühös és csalódott vagy most, ne feledd el, ki vagy, honnan jöttél. Beolvadni nem fogsz tudni tökéletesen, mert hiába beszélsz majd tökéletesen angolul, és élsz úgy, mint az angolok, mindig te leszel a külföldi, a magyar fiú. Mindig (ha nem is mondják a szemedbe). A családomból többen élnek 30-50 éve más országokban, és még mindig ők "a magyarok", Amerikában is, Európában is. Azt tudd, hogy sehol sem szimpatikus szidni a saját hazádat, ahol születtél, ahol tanultál, ahol életed eddigi részét töltötted! Legyél okos, nézz előre, ami elmúlt, arra már ne dühvel tekints, hanem úgy, hogy hogyan nem akarod. Illetve úgy, hogy inkább arra gondolsz, ami szép volt. Biztosan volt ilyen is, remélem:)
Jó utat, szép életet!!

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása