guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Meleg szemmel is fontos a pozitív gondolkodás...

2012.10.25. 16:35 oDeeey

Egy kis kitérő, és egy rövid status update felőlem.

Zajlik az élet, és mint ahogyan azt mondani szokták - minden kezdet nehéz. Nos ez most bejött. A kinn tartózkodásomtól számított 1 héten belül ráakadtam egy webdesigneri munkára, ami viszont mint kiderült fekete meló lett volna, ráadásul a minimálbér alatti összeget akart fizetni a pakisztáni főnököm. Így aztán másnap felmondtam, és elkezdtem mást keresni.

Úgy vagyok vele, hogy indításnak nem feltétlen muszáj informatikai munkát keresnem, megfelel valami más is. Egy munkaközvetítő ügynökségen keresztül pincérnek jelentkeztem. Mivel nincs végzettségem, így 2 napos ingyenes tréningre küldtek, majd azt követően kaptam munkát. 4-5 csillagos hotelekben dolgoztam, reggeliztettem, bankettáltam, és már rendelést is vettem fel.

twist&pulse.jpgEgy hatalmas jótékonysági rendezvényen szolgáltam fel másik 150 pincérrel (vagy most kezdő pincérrel) egyetemben, ahol a sztárvendég nem mellesleg a brit tehetségkutató felfedezettjei a Twist & Pulse volt. Helyes srácok, sajnálom hogy a produkciójukat nem láthattam, mivel akkor épp a színfalak mögött kellett készülni a desszert felszolgálására. Ide kattintva láthattok róluk egy videót... azt a kockás hasat ejjh... :P Na, de lényeg, hogy már így is egy élmény volt. Ami viszont az estét illeti, nem alakult túl jól számomra.

Az előételnél még minden ok volt, viszont a főételnél jöttek a gondok: az idióta chef forró tányérokra készítette elő a kaját, és azt kellett kivinnünk az asztalokhoz. Kaptunk kesztyűt, ami rajtam is volt. Amikor fogtuk a 3 tányért, mindenkitől csak azt hallottam, hogy f*cking hot, f*cking hot! Gondoltam, akkor ők is ugyanazt érzik, amit én :D Nem dobhattam el a tányért, így aztán tartottam, és igyekeztem az asztalomhoz. Miután ez megvolt, leveszem a kesztyűt, és látom hogy hatalmas hólyaggal gazdagodtam az expedíció során. The show must go on, felszolgáltam a hátralévő dolgokat, teát is, majd végeztem. Utána felmentem az irodába, és jeleztem hogy mi történt, nem feltétlen hatotta meg őket, adtak egy hűtőzselét, és annyi.

Másnap szintén dolgoztam volna, de persze ahogy a manager meglátta az ujjam, mondta hogy így nem dolgozhatok, már csak a vendégekhez sem mehetek ilyen ujjakkal, meg higéniai okokból sem. Akkor irány a kórház. Ott kiszúrták a hólyagot, majd levágták az elhalt bőrt, és bekötözték. Azt mondta az orvos 2-3 hét, mire ez meggyógyul. Remek, addig nem tudok pincérként dolgozni, így aztán most valamit ki kell találjak, mert fogytán a pénzem. Terveim vannak, álmaim itt, így aztán a kezdeti nehézségek nem fognak elriasztani.

Egyik este hazafelé tartva a metróaluljáróban láttam egy zenészt. Ez teljesen érdektelen volna a legtöbbünk számára, mivel sok ilyet látni. Viszont ez egy olyan zenész volt, akinek nem volt kézfeje, csak egy csonk, és egy arra erősített eszközzel pengette a húrokat, és zenélt.

Elgondolkodtatott. Lehet, hogy bármit képesek vagyunk elérni, csak pozitívan kell hozzáállnunk az élethez, és hinni abban, hogy képesek leszünk rá?

Sajnálom hogy nem csináltam róla fotót, mert most feltenném ide, de gondoltam megosztom, és valószínűleg benneteket is elgondolkodtat.

Röviden ennyit most felőlem, tartom magam a pozitív gondolkodáshoz. Zárásként pedig egy fotó, arról a cuki mókusról, akivel haverkodtam a minap a Hyde Parkban. :)

DSCF1511.jpg

Nagyon aranyos, és közvetlen mókusokkal van tele ez a park, bátrak, és kaját szeretnének kuncsorogni a látogatóktól, mint ahogyan tőlem is. De sajna nem volt nálam semmi, amit adhattam volna, így a kép erejéig odacsalogattam egy falevéllel a kamerához. :D

A közeljövőben egyébként tervezek egy nagy kirándulást, ami számomra nagyon érdekes és izgi volna, valamint szeretnék a blogon is beszámolni majd róla, hátha mást is megfog. Egyelőre még nem árulom el mire gondoltam, de hamarosan kiderül :D

[Ui.: A vimeo-s profilom törlése miatt új helyre kellett feltölteni néhány videómat, így most már ismét minden videó elérhető az oldalon, a legutóbbi meleg erotikus mix válogatás is.]

4 komment

Címkék: külföld london meleg fiú twistandpulse

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr364869699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2012.10.26. 22:00:01

Nahát, azok a hólyagok! Normális, hogy annyira felmelegítik azokat a vályúkat?
A mókus haverod tényleg jó fej, hallottam, hogy megszállva tartják London egyes részeit, és pofátlanul koldulnak, sőt, ha tehetik lopnak is, érdemes vigyázni a padra tett holmikkal. :)
A nyakadon ülő hólyag azonban, úgy látom, jól működik: keresi a lehetőségeket, és igyekszik a gazdáját pozitívra hangolni. Ez remek! Fog ez menni!

tucat 2012.11.05. 16:02:41

Gazda! Miért vagy csendben? Remélem, csak azért, mert minden nagyon rendben van, unalmas boldogságban csörgedezik az életed, elégedetten csorgatod a nyálad, és egyszerűen nincs miről beszámolnod. A hólyagjaid :D is rendben vannak, a nem kívánatosak eltűntek...
Szóval, megvagy még, ugye?

Hadd tegyem ezt közzé, hátha felhorkan rá valaki:

Dear friend,

I just signed a petition to the European Union calling on them to ensure mutual recognition of same-sex families and their parental ties to their children, no matter where they are in the European Union.

Although most countries in the EU allow same-sex couples to marry or enter into registered partnerships, they don’t mutually recognize these families. That means that same-sex parents often lose all rights and legal authority over their kids as soon as they set foot in a different country.

Will you join me and stand up for all the same-sex families in the European Union and their kids, who need to be fully recognised and protected, no matter where they are?

www.allout.org/invisibleparents

Talán Szita Bence, az ártatlan kis somogyi
angyal is jobban járt volna, ha akár azonos nemű, de egymást és őt is szerető szülőkkel élt volna egy CSALÁDBAN. De hát, mint tudjuk, az mifelénk sem család, sőt, valami mélységesen elítélendő, erkölcstelen formáció, amely ellen még a Kalaptörvény passzusaival is fel kell lépni, már a preambulum megfogalmazásakor is (valljuk az istent, féljük a törvényt, reszketjük a királyt... :D).
Magyarország, hogy szeresselek én téged így?

Gazda! Pittyenj egyet legalább, hogy tudjuk, you are still in exist! ;) :D
And don't hold hot plates too long! ;)

oDeeey 2012.11.06. 23:07:27

@tucat: Gazda jelentkezik, még exsisting :D
Minden rendben, készül az újabb cikk, csak türelem :)
Szita Bencéről nem hallottam, most kerestem csak utána a neten, tényleg megdöbbentő, ami történt. :S

PITTY.

Üdv.

tucat 2012.11.07. 02:57:22

Igen, megdöbbentő és abnormális. Az a bestia úgy gondolta, hogy ez a kölyök áll a boldogsága útjában, mert nem jön ki jól a saját, hasonló korú gyerekével, s így nehéz a párkapcsolatot fenntartania a kis kölyök nevelőfaterjával. Az akadályt így akarta elhárítani. Az eszébe sem jutott, hogy a két srácot szépen össze is lehet hozni némi fortéllyal, közös pozitív élményekkel meg szeretettel, és ez egy fantasztikusan szép feladat, amolyan igazi összekovácsoló hadgyakorlat lehetett volna, óriási happy end-del... Persze, a hazai közvélemény, miközben az élet szentségéről, az élethez való alapvető jogról prédikál, arról, hogy senkinek sincs semmiféle alapon joga más életét kioltani (eddig rendben, én is így gondolom,), őrjöngve követeli a halálbüntetés visszaállítását (hiába, mert az Unióban ez nem lehetséges). Olyanok is vannak, akik felajánlották, hogy saját kezűleg hajtják végre a népharag szülte ítéletet. Azért ez is elég sötét, de hát mifelénk még erősen imbolyog az intelligencia gyertyájának a lángja, és kormol is rendesen: mindent erőből és indulatból kezelnénk. Szerintem meg az az igazi bünti ezeknek az emberszerű szörnyeknek, ha hagyom, hogy rádöbbenjenek, mit tettek (nemcsak a gyerekkel meg a családtagjaival, hanem voltaképpen mindenkivel), és azt is hagyom, hogy életük hátra lévő részében ezen meditáljanak egy nem túl kényelmes, a külvilágtól hermetikusan elzárt "lakosztályban". Arról is gondoskodnék, hogy ne nagyon tudják az elmúlásukat siettetni holmi önakasztással, vagy egyéb módon. Így a rehabilitálásukra is volna elvi esély abban az esetben, ha kiderülne, hogy mégsem ők követték el ezt a borzalmat, és tévedésen alapul az elítélésük...
Na, hagyjuk is, mert ez akadémikus ömlengés itt, minden tét nélkül.

Thanks for "pitty"-ing. If you are bored with it, next time you may "potty". ;) :D

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása