guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

A Temze parti nyár...

2013.09.18. 15:58 oDeeey

Kalanddús nyári szünet után a blogomra is visszatérek. Történt ez s más, említésre érdemes dolog.

Na persze ezt a nyári szünetet nem úgy kell érteni hogy megállt az élet Londonban velem, csak épp időm vagy energiám nem volt írni új bejegyzést.

Gyorsan eltelt amúgy a nyár, szinte észre sem vettem - méghozzá azért nem, mert javarészt ugyanúgy dolgoztam mintha az év bármely másik időszaka lett volna. Nahát, ki gondolta volna. Picit kezdtem egyedül érezni magam úgy értve hogy egy csomó barátom hazament, elment nyaralni hetekre meg majd csak most jönnek vissza egyetemre szóval elköszönő partykra jártam, meg aztán nem volt kivel menni nyáron bulizni. :D

De a munka lefoglalt így is. Hetekkel a tanév után tűnt fel kómásan a buszmegállóban hazafelé várva a buszomra hogy valami nem olyan mint eddig: ja hogy az a sok kis takony tinédzser nem visítozik itt már egy ideje nem láttam őket... áh, ja mert nyári szünet van, leesett. Továbbra is éjszakás műszakban tolom, de már megkedveltem.

Jó idő volt a nyár folyamán tök jó volt elmenni a szabadnapjaimon egy-egy parkba napozni meg zenét hallgatni, még ha egyedül is... :D

Ha szaunára vágytam volna, azt otthon is igénybe vehettem, mivel tetőteres szobám van, csodálatos szigeteléssel, ami azt eredményezte hogy ha kinn 28 fok volt és egész nap sütött a nap a tetőre akkor én 31 fokban pácolódhattam a szobámban - mely valljuk be több, mint élvezetes éjszakás műszak után, sem aludni nem tudtam, vagy épp úsztam a vízben mire felébredtem. De azért mégsem 40 fok volt mint magyarban, úgyhogy nem panaszkodhatom olyan nagyon.

Augusztusban kitaláltam, hogy egy olyan meglepetést tervezek, mint még eddig sosem, és meglepem anyukámat a szülinapjára, mégpedig magammal. Teljes titokban és hosszas szervezés tervezés után eljött a nap. Éjszakás műszakból egyenest a reptérre majd reggeli géppel irány Budapest, aztán vonat hazáig, és hopp az ajtóban csengettem. Volt ám öröm és meglepődés!! :) Eddigi legjobb szülinapi ajándéka volt kedves személyem. Pár napot így sikerült otthon lébecolnom, majd visszatértem, és minden ment tovább.

Időközben megismerkedtem egy maláj-brit fiúval, akivel kölcsönös szimpátia alapján találtunk egymásra egy okostelefon alkalmazás segítségével. Találkozgattunk, és jó vele tölteni az időt. Több, mint 1 hónapja most hogy ismerjük egymást, és valami úgy érzem mégsem az igazi köztünk...

Bővebben erről következő posztomban, addig is csók a családnak ;)

9 komment

Címkék: magyarország külföld london nyár meleg fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr105522412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2013.09.19. 09:55:27

Hangulatos gyorsjelentés egy világpolgár mozgalmas hétköznapjairól, amelyek során nemcsak gondolatban, hanem olykor testileg is, hipp-hopp, a szülői ház ajtajában terem szótlanul, mint szódás a lovát..., nem: mint gyümölcs a fán..., vagy valami ilyesmi, na. :)

So, thanks for the report! We are anxious to read further details about your fights! ;)

tucat 2013.10.03. 15:03:01

...ez pedig a camerooni nyár:
Dear friend,

Eric Lembembe worked to help gay people in Cameroon. But he was recently murdered – his neck broken, his feet smashed and his face burned with an iron.

It’s not an isolated incident. Cameroon's gay people are living in terror as mob attacks, beatings and anti-gay arrests increase. And finally the government is starting to respond to international pressure.

They've just said they will investigate police officers accused of attacking gay people. But they are still refusing to stop the anti-gay mobs and "kill the faggots" protests. Can you help build the pressure on Cameroon's President Biya to go further and help stop the attacks?

If 100,000 of us sign the petition in the next 72 hours, we'll send it directly to the Presidential Palace:
www.allout.org/cameroon-attacks

tucat 2013.10.12. 01:48:16

Jó' van, hogy csók a csókacsaládnak, de mikor esedékes a következő posztod, gazda? Nem estél tán le a Temze-parti óriáskerékről? És talán nem ültél azon az elátkozott, kétéltű kacsahajón se, amely kényszerűen, jóval a menet lejárta előtt koppant a Temze-parton...

oDeeey 2013.10.12. 11:47:51

@tucat: Itt vagyok, no! :D Bocsánat a hallgatásért, de beszippantott a hotelszakma... Ez már csak ilyen, de rövidesen meglesz a következő poszt, csak nem is olyan egyszerű azt megírni...
Kitartás.

tucat 2013.10.12. 13:05:49

Má' hogy a kacskaringós, mennydörgős ménkűbe' ne vó'na egyszerű, gazda! Az irodalmi Nobel-díjas művek is úgy készülnek, hogy a figura megfelelő sorrendben üti le egymás után a billentyűket. Ennyi az egész, semmi trükk, na! ;)
Ami meg a hotelszakmát illeti, azt meg lehet érteni. Time is money, money is honey, honey is oDeeey, oszt' má' meg is van, mié' akaródzik nehezen a vakaródzik. :D
Na, jól van, majd egyszer csak, nagy hirtelen, mikor senki se számít... rá. :)
De nem lehet, hogy titokban már a Buckingham Palace-ben porterkedsz? Ott, ahol, ha túl közel merészkedem, a kucsmás őr szuronnyal bök ingen? :P
Nyugi, tucat komoly gyerek. :| Látod?
:D Na, eddig tartott, basszus! :D

tucat 2013.10.29. 21:07:05

Gazda!
Ha nem tudnám, hogy még élsz,
Megkérdezném, élsz-e még?
Megindult már a railways,
S maradt száraz ing elég?

Elszállt a Temze-parti nyár,
Londonra őszi köd zuhan...
De Gazda, minket itt ki vár?
Lessük szód árván és busan*!

(*Tudom: búsan, de a rím és a ritmus nagy úr, még nálam is nagyobb.)

Verselemzés: Tom, hogy még szuszogsz, akkor is, ha áll a cityvasút, oszt' ronggyá áztá' a viharba', de azé' csak szóljá' má' valamit, wazze!

tucat 2013.11.05. 14:55:44

www.allout.org/LoveAlwaysWins
(Was this post - unusually - short enough? :D)

oDeeey 2013.11.06. 04:02:15

@tucat: Yes, it was unusually shoooort. :D Haha you made me laugh.

tucat 2013.11.06. 21:00:39

@oDeeey:
Kösz a dicséretet és a pedagógiai célzatú megerősítést! :D
Nem vész kárba biztosan, mert legalább olyan tanulékony vagyok, mint Pistike, aki ezt a tantárgyi párbeszédet folytatta az órán a tan'tó nénivel:
- A Földet leginkább egy lúdtojáshoz hasonlíthassuk.
- "-tjuk", Pistike!
- A Földet leginkább egy tyúktojáshoz hasonlíthassuk.

Na, értsük, ugye? Remélem, tisztítsa a taknyos ormányt meg a könnyzacskókat... ;)

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása