guyinshirt

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog

Egy fiatal meleg srác történetei, nemcsak melegeknek!
A blog célja, hogy betekintést nyerj egy meleg fiú mindennapjaiba, véleményébe, közelebb kerülhess ahhoz, hogyan éli életét, és megértsd, miért nem kellene elítélni a melegeket.

A szerző idézetei

"Van, akinek a kék a kedvenc színe, van akinek a piros, olyan is akad, aki mindkettőt szereti!" meleg-leszbikus-biszexuális

Írj privát üzenetet a blog szerkesztőjének!!

Várom az üziket az

odeeeys kuki gmail.com-ra! ;)

A kuki alatt értsd:  @

Akiket én olvasok...

Friss kommentek

Linkpartnerek

Vajon létezik két meleg férfiú között barátság?

2013.12.21. 00:36 oDeeey

...vagy az egyik mindig többet akar?

Folytatva az előző posztomat, elmesélném, hogy hol tart a történet jelenleg Carl-al.

A beszélgetés után, mikor azt mondta, hogy ő nem tud versenyezni az érzéseimmel, én úgy gondolkodtam, hogy akkor az lesz a legjobb, ha szimplán barátok maradunk.

Így is volt, telt múlt az idő, és én már csak barátként gondoltam rá, kezeltem őt, de persze ehhez is kellett egy kis idő. Ettől függetlenül úgy éreztem, rendben vagyok és sikerült úgymond átváltani a barát módra. Viszont arról, hogy ő pontosan mit érez továbbra sem volt egy kész képem.

Idő közben megismertem valakit, akivel randiztam. Amikor elmondtam neki, láttam a szomorúságot kiülni az arcára... lehet nem is pontosan szomorúság volt, hanem inkább csalódottság? Nem tudom, de láttam, hogy megérintette.

Ezt követően nem beszélt velem. Próbált figyelmen kívül hagyni, nem válaszolt az üzeneteimre, csak akkor vette fel a telefont, ha rejtve hívtam, és akkor csak annyit mondott, később beszéljünk. Már-már úgy látszott, hogy teljesen elvesztem őt. A másik fiú, akivel azt hittem komolyabb dolgokban bízhatok, kiderült, hogy csak kihasznált, és valójában nem kellek neki kapcsolat céljából, és lerázott... Ő sem válaszolt, letiltott, nem vette fel a telefont. Szóval elég fura helyzet volt, egyszerre hirtelen mindketten kikosaraztak, és én szenvedtem Carl hiányától.

gay_hugs.jpgLeírtam neki, mi történt, hogy jártam, és megenyhült, újra beszélni kezdtünk, majd találkozgatni. 

Nagyon közeli barátok vagyunk, bármit meg tudunk egymással beszélni és osztani.

Szeretünk együtt iszogatni egy jó meleg szobában kis vörös bort kólával, meg vodkát breezerrrel, meg söröcskével egyetemben. Rengeteget nevetünk ezen szittyók alkalmával.

Most viszont hazalátogat pár hónapra a szüleihez Malajziába, és nagyon fog hiányozni. Még ittunk egy utolsót egyik éjjel, majd elköszöntünk, és fura éjszaka volt. Igencsak felkavarodtak az érzelmek szerintem mindkettőnkben.

Most akkor csak barátok vagyunk vagy szeretjük egymást? Lesz egy kis időnk távol egymástól, és remélem sikerül átgondolnunk.

Most itt tart a történet.

---------------------------------------------------------

Mellesleg, sajnálattal kell közöljem, hogy csak most vettem észre, azt hogy a legutolsó látogatói levelet június 24-én kaptam, azóta nem érkeztek meg a weboldal technikai hibája miatt egyetlen általatok küldött privát üzenet sem. Szóval, ha valaki ezen idő alatt üzent nekem, küldje már el mégegyszer levelét (mondjuk a küldött üzenetek mappából, ahová ha szerencsés az illető mindig elmentésre kerülnek az üzenetei, így nem kell újraírni), hogy tudjak neki válaszolni. Az egyszerű és biztos működő módszer ezentúl egy email cím lesz, ahová várom az olvasói leveleket:

odeeeys kukac gmail pont com

(Azért írom ki a kukacot és a pontot, hogy a webes robotok ne spameljék tele a postaládámat, rgo nem érdemes sima emailként megjeleníteni a címedet a weben)

Nos, úgyhogy most röviden ennyit felőlem, hamarosan újra jelentkezem, remélem jól vagytok!

Kellemes Ünnepeket kívánok minden Kedves Meleg és nem Meleg olvasómnak! ;)

15 komment

Címkék: london szerelem meleg gay fiúk

A bejegyzés trackback címe:

https://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/api/trackback/id/tr455696140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaviK 2013.12.21. 17:15:40

@Odeeey:
Úgy fest a kezdeti távolságtartás, nem kimondottan érdeklődése átalakult valami egészen mássá. Úgy tűnik valami izgalmasabb, és szebb dologgá. Ez mindkettőtöknek jót tesz. :)
Az a pár hónap ami most jön mindkettőtöknek, az biztos, hogy döntő lesz. Hogy milyen lesz visszatérés utáni időkben, rajtatok áll, hogy sikerül e folytatni ott ahol most abba maradt, vagy megint más irányokat vesz a dolog.
- Ne érts félre nem vészmadár akarok lenni-, csak hát ez ilyen univerzumi törvényszerűség lehet, hogy egy kapcsolatnak a különlét nem szokott jót tenni. Persze kivétel erősíti a szabályt :)
Időtök bőven lesz átgondolni, hogy mit akartok a másiktól, többet vagy kevesebbet.

Ha nem kaptad meg a levelinket, lehet, hogy valahol még most is kering -mint gólyaf*s a levegőben :D - a világhálón ?! :O :D

Ezt a képet nagyon eltaláltad. El tudok veszi benne. :P :P

oDeeey 2013.12.21. 22:21:23

@NaviK: Gondolod, jót tesz?? Hát, meglátjuk! :D De én már alig várom, hogy visszajöjjön.
Tudom, tudom, nem vagy vészmadár, és én sem élem bele magam nagyon amúgy. Jó volna először tisztán látni, hogy én mit akarok.

Szóval azok a levelek fene sem tudja hol vesztek el, mert érdekes módon az oldal kiírta, hogy elküldve, de sosem érkeztek meg. :D

Azt a képet amikor megláttam a találati listán, kifejezetten arra az éjszakára emlékeztetett amit utoljára együtt töltöttünk. Mert volt egy hasonló pozíció amit felvettünk :D :P

tucat 2013.12.22. 10:01:15

Jó kérdés, mármint az, amit a címbe foglaltál.
Olyasmi lényegű, mint a férfi-nő barátság örök problémája, amely mindig megosztotta az emberek véleményét. Nekem is van, de nem akarom még elmondani, mert szeretném előbb mások gondolatait megismerni erről, a mondhatni, örökzöld kérdésről.

Valóban, ahogy Navik mondja, kedves kép díszíti a bejegyzést. meg is ijedtem tőle, mert első pillantásra úgy tűnt, mintha az egyik figura én lennék - a mainál ifjabb kiadásban. A hasonlóság meglepő, de egy alaposabb szemle után világossá váltak a megnyugtató különbségek is. :D

Nem tudom, mi lesz, de az biztos, hogy örömmel hallanék a kapcsolatotok későbbi, kölcsönös beteljesedéséről, akár életfogytig tartó, önkéntes, önfeledt és boldog szabadságvesztés formájában is. ;) Nem tudom azt sem, miért, de valami azt súgja, hogy ez lehetséges, ám ez ügyben sem én hozom a döntéseket. Igen, döntéseket, mert ha úgy lesz, ahogy remélem, akkor nem egy, hanem számtalan döntést kell meghoznotok minden nap: aprócskákat, amelyek azonban mégis mindent előre programoznak és eldöntenek. Boldog döntések is lehetnek, akkor is, ha a megszületésük olykor fájdalmakkal jár. Mindezt most inkább nem magyarázom, de annyit elárulok, hogy sokkal inkább a "barátságként", mint a szerelmi szenvedélyként értelmezett elköteleződéssel asszociált gondolatokról van szó, amelyek között különös, érdekes és roppant izgalmas, rész-egész viszony van az én "rendszerlogikámban"... ;)

oDeeey 2013.12.23. 22:25:00

@tucat: Azt tudom, hogy mi van a te rendszerlogikádban kedves tucat! :P :D Meglátjuk... ;) A fotó majdnem téged ábrázol, de kár hogy mégsem!

tucat 2013.12.24. 09:49:53

@oDeeey:
Nekem tényleg van olyanom (rendszerlogikám). :P :D Elég szomorkás is lenne, ha nem alakult volna ki az évek során, amelyeket az univerzum, s benne az ember természetének a megismerésére fordítottam úgy, hogy közben mindenben a lehető legjobban megfeleljen a legszigorúbb tudományos elvárásoknak. Ezért nem is tetszik az én "rendszerlogikám" sokaknak, akik az agytörzsük mélyéről feláramló impulzusaik vezérlése alatt nyögnek az élet szerpentinjén, a vágyaik beteljesítését követelve a világegyetemtől, ahelyett, hogy szinkronizálnák autentikus önmagukat az univerzum valóságával... Több szempontból sánta hasonlat, de érzékletes lehet: olyan ez, mint amikor valaki azonnal akar egy luxusautót magának, és elfeledkezve az univerzum egyik alrendszerének (a földi ökoszisztémának, s benne az emberi falkának) a működési törvényszerűségeiről, azon nyomban le is nyúl egyet a közeli parkolóból. Ettől még nem lesz az övé, legfeljebb pár kanyarra, de elég fájdalmas következményeket kockáztat, amelyek többnyire utol is érik, és amelyek következtében azt is leveszíti, ami a kocsikázás előtt az "övé" volt (az idéző jel tucat-rendszerlogikai jelentése: amiről azt hitte, szegény tévelygő, hogy az övé ;))... Mondom, sántít, főleg azért, mert egy ilyen szerzés nem mond ellent az univerzum alaptörvényeinek, annál inkább az univerzum egyik alrendszerében érvényesülő 'megegyezéseknek'... Magas? Á, csak első látásra tűnik annak. Pár évtized elmélkedés után kezd derengeni, nyugi! :D
Ha a fentiek azt sugallnák, hogy a tucat-féle rendszerlogika a valódi rendszer adekvát metszetlogikája lenne, akkor bocs! De mi van, ha mégis...? :D :D :D

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

S ha valaki azon kezdene elmélkedni, miről szól ez, a következő néhány nap, ne az egyház(ak)ra gondoljon, és semmiképp se az ő interpretációjukba temetkezzék! Hacsak nem akar beleveszni az emberfalka hatalmi viaskodásának az elemzésébe. Ehelyett akár arra is gondolhat, amiről ennek - is! - szólnia kellene: a fény megszületésére (nemcsak a nappalok hosszabbodásával kapcsolatos, ősi, a pogány hiedelmek és hagyományok csillagászati fundamentumára - ugye, világos? ;)), és azokra, akik a szellem fényének, az intelligenciának a hordozóiként vesztek oda mindig is a falka felcicomázott oltárain. Ilyen volt Jézus is, szegény, az emberfia, az ember a zemberek között. Naponta megszületik, hisz ott bujkál mindannyiunkban, ha másként nem, a romlatlan vágyainkban, amelyeket megfertőz a félelem, és ezért naponta ezerszer öljük meg azóta is... Ha felismerjük (fel-, de nem meg-), mert annyira rettegünk tőle mind, de főként az "írástudó" hatalmasok. Igen, a roppant fejlett és hatékony, mindenhatóságra csörtető, önző értelmünk hatalmas, ám szelíd ellenségéről, az intelligenciáról beszélek épp. :)

Kívánom, hogy ne legyen így mindörökké! Hanem úgy, hogy minden nap (vagy egyéb, univerzális, vagy lokális időegység) legyen "karácsony" minden, örülni és szenvedni képes 'entitás' számára, a saját, n dimenziós téridő rendszerében ugyanúgy, mint az általa sejtett, rettegve csodált és keresett, nem érzékelhetőkben!
Ámen! :)

({)
Ha valaki szerepcserére vágyna, íme, ez sem sérti a tucat-féle rendszerlogikát:
(})

Sütkérezettek a növekvő fényben, de a gyomrotokra vigyázzatok! ;)

NaviK 2013.12.24. 19:36:46

@oDeeey:
A pillanat hevében, biztos vagyok, hogy jót tett mindkettőtöknek. :)

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)

tucat 2013.12.31. 18:49:45

...és vajon létezik boldog új esztendő?
Ha igen, akkor sok-sok tucatnyit belőle mindenkinek! ;)
({)

tucat 2013.12.31. 18:53:45

... az önbizalom-hiányos figuráknak és a rusnya-lusta dögöknek is, akik úgy lapítanak napok, hetek... óta, mint radír a fűben! :D
({)
Nnna, nyavalyások! Szerencsétek, hogy... :D

oDeeey 2013.12.31. 20:06:44

Kedves Mindenki!! Egészséggel, boldogsággal, céljaitok vágyaitok elérésével gazdagított, Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Én is! :)))))

Üdv!

tucat 2013.12.31. 20:44:11

@oDeeey:
I risk wishing the same to you and 'Carl', in the name of "Mindenki"! ;)
({)
(Vagy, ahogy a majd' tök süket öregúr értetlenkedett ma este egy szegedi parkban az ausztrál turisták lármás-vidám köszöntésére:
"He? Pityu? Győr? :O"
:D)

With an as evergreen as I am:
www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM
:$ ;) :D

NaviK 2014.01.01. 13:00:39

Jómagam is kívánok Mindenkinek sikeres újévet. Hozza ki magából mindenki a maximumot. Vagy mondhatom másképpen?! Ganbare minna! :) Újévi fogadalmak sikeresen megköttettek ? :D Eddig nem voltam ennek híve, de új év, hát akkor újult erővel és lelkesedéssel megspékelve :D eldöntöttem, hogy idén felteszem az I-re a pontot. Plusz még egy rahedlit mind e mellé :) Remélem a legjobbakat ;)

SUL8R Guys :)

tucat 2014.01.05. 15:59:50

Két okból is az elnézéseteket kérem, kedves figurák:
1. ez témán kívüli;
2. a nyugat-európai keresztények karácsonyához képest kései
ajánlás, de a keleti pravoszlávok körében még aktuális, mert ők most, ezekben a napokban élik meg a születés [razsgyesztvó] ünnepét, amely egybefonódik az új esztendő és a fény születésével is.
Másfelől egészen biztos, hogy megbocsájtjátok a kalandozást, ha meghallgatjátok a dalt, amelynek az átdolgozott változata általánosan ismert az angol nyelvterületeken, és az Egyesült Államokban a legnépszerűbb karácsonyi dal ma is.
Ám eredetileg nem más ez, mint egy ukrán népdal, a "Scsedrik"! Kb. annyit jelent, mint áradó szeretet és mindenható segítség. Csodálatos dalocska! A keleti szlávok, főleg az oroszok és az ukránok, egyszerű dallamvezetésű és kifinomult, a tercek vibráló feszültségeire építő népdalaiba amúgy is régóta szerelmes vagyok, de ez igazi, páratlanul ragyogó gyöngyszem az emberiség dalkultúrájának a rózsafüzérén!
Ezzel kívánok még egyszer boldogabb új esztendőket, és csodás, eltéphetetlenül erős barátságokban megélt, fergeteges szerelmi élményeket is! (Ezzel pedig, részben állást foglalva a címben feszegetett kérdésben is, visszatekeredtem a témához, nem érheti hát szó a pofalemezem elejét, sem rúgás a hátsóm'! :D)

www.youtube.com/watch?v=w9E0CzDCJQY

[Sz nóvim gódom, druzjá]! Sajnos a magyar portálok nem hajlandók a ciril karaktereket kezelni, mer' ruszkik, haza, ugye! :D Mekkora butaság ez! Mintha az a nép és az a hihetetlenül gazdag kultúra maga lenne a magyar halálos ellensége! Atyaég! Scsedrik áradjon ránk! Bog pamíluj nam i vszem! Bugy k nam scsodrij! ;) De hülyén néz ki a ciril betűs nyelv latin karakterekkel! Na, mindegy, mi mindent másként csinálunk, és lassan legyőzünk mindenkit a szakadatlan szabadságharcunkban, legkivált magunkat, már, ami még maradt belőlünk a kuruc(z) háborúságban... :P :D
Te meg, moderátor, csukd be a szemed most az egyszer, és hallgasd a dalocskát! Lányok éneklik, de most ez se zavarjon: ami szép, az szép, bárki nyújtja is az élményt! :)

Szebb, szelídebb és békésebb jövőt, kurucok és labancok! Kezet rá, izibe! Ne keressétek, mert nincsen kívületek semmilyen ellenség! Csak belül, odalent a mélyben, de azzal nincs merszetek szembenézni, mi? :D Pedig kéne, nem kicsit, nagyon! Kurucnak is, labancnak is, bizony! Addig nem lesz béke, míg belül, a mélyben dúl a viszály, s ezt megértenek mielőbb muszáj! ;)

tucat 2014.01.14. 22:37:04

Remélem, senki sem tartja ezt távoli, helyi ügynek. Én egyáltalán nem, sőt, azonnal csatlakoztam is:
www.allout.org/remember-roger

Ha a link nem működik, másoljátok be a böngészőbe!

tucat 2014.02.18. 10:15:33

'I signed - can you too, to make it even more powerful?'
www.allout.org/change-the-rules

Short enough? :D

tucat 2014.02.21. 13:32:40

Igen, létezhet akár több meleg férfiú közt is barátság, sőt, hetero-meleg barátság, hetero, vagy meleg férfi és nő közti is. Akár így is, egyetlen aláírással szentesítve:
www.allout.org/kill-the-bill

Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog © 2011 - 2014.

süti beállítások módosítása